Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kennson Vs Criss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kennson piszę dissa na CrissAngela :) Niestety jeszcze nie ma nagrania :) Niedługo wyjdzie zapewne :) Osobiście kumpluje się z Kennsonem i wysłał mi troszkę swojego dissa nie cały ale większą część :) Co o tym sądzicie :P

1.Napisałem dzisiaj dissa na tego jebanego Crissa , Wciąż się nad nim wyżywałem rozpierdolić

mordę ja mu chciałem , Pytasz się mnie czemu na ciebie pisze Dissa ? A ja powiem huj ci z ryja

zwisa , Dopierdole cie fagasie pierdolony twoim kurwa ryjem rozpierdole wory , Pierdolony

farmazonie w Berlinie kozak tam cie znajde dopierdole , Matke na wieszaku powiesze i rozbiore

a Starego na miejscu siekierą zapierdole , Pedale dwulicowy zadarłeś z Kennsonem królem

północnej armii to był błąd pedale tak kurwa nie boisz się ? To twój błąd pedale już do ciebie

jade , Ciekawe co powiesz gdy w rogu cie zastane powiem jestem Kennson twój koszmar a nie

przyjaciel błagasz mnie o litość no chyba cie pogieło na czacie byłeś kozak a teraz wielke NIE

poszkodowany w dupe cie posunie.

2.Jutro jego stara odda mi sie za dolara nara nara niech ta kurwa wypierdala to jest fala

rymow i bitow tu nie ma zadnych kitow bez zgrzytow jade po tobie i poruszam sie jak jezus po

wodzie o nie nie nasrales w gacie na tym podkladzie rymy nie zliczone one one zabijają cie

pzdr ziomek.Moja wena ciebie pokona rap to walka slow nie zliczona blagasz o przebaczenie

nie ! to moje sumienie moje zycie kilka slow na tym bicie

3.Ohujałeś mnie teraz ja zdissuje cie , Dzięki JotCe kochanie mam zajebiste branie , Dla

nas 2 litery święte JotCe i nie chcemy kurwa więcej [Nie jest dokończona ta zwrotka]

CrissAngel to leszcz B)