Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać Querego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, stworzyłem serwer TS3 na hostingu pukawka.pl, wchodzę na serwer i wyskakuje mi okienko zebym wpisał kod, wpisuje kod z strony pukawka.pl i dodaje mi range serwer admin, ale nie wiem jak dodać serwer query, bo jak daje opcje logowanie serwer query, to mam zablokowana ta opcje, i nie wiem skąd ten klucz do querego wziasc.Pomoze ktos jak dodać query ? 

Potrzebuje szybkiej odp.

z góry dziekuje!

Opublikowano

Pukawka nie udostępnia dostępu do Server Admin Query - najwyższą rangą jest Server Admin.

Opublikowano

Admin Server Query jest niedostępny na hostingach.

Aby mieć pełne uprawnienia musisz postawić serwer na dedyku lub VPSie (VoiceVPS też ma opcję z Querym)

Opublikowano

Aby mieć pełne uprawnienia musisz postawić serwer na dedyku lub VPSie (VoiceVPS też ma opcję z Querym)

W pewnej części się nie zgodzę.

Kilka hostingów już ma w swojej ofercie tzw. możliwość utworzenia loginu Query, który może nam pomóc przy instalacji róznych botów na innej maszynie.

Jeżeli chodzi o rangę [ASQ] hosting nigdy nie udostępni takiej rangi, gdyż potencjalny użytkownik z rangą Query ma dostęp do wszystkich serwerów oraz może dużo namotać.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Kilka hostingów już ma w swojej ofercie tzw. możliwość utworzenia loginu Query, który może nam pomóc przy instalacji róznych botów na innej maszynie.

Jeżeli chodzi o rangę [ASQ] hosting nigdy nie udostępni takiej rangi, gdyż potencjalny użytkownik z rangą Query ma dostęp do wszystkich serwerów oraz może dużo namotać.

Napisałem, że Admin Server Query jest niedostępny na hostingach. Czyli rozumiem, że zgadzasz się ze mną w całości? :D

Opublikowano

Napisałem, że Admin Server Query jest niedostępny na hostingach. Czyli rozumiem, że zgadzasz się ze mną w całości? :D

Zgadzam się w 50%

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...