Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik zniknął w Quantum Break'u

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Przeszedłem pierwszy akt, potem wyłączyłem grę i po kilku godzinach po ponownym odpaleniu i chęci pogrania nie ma celownika.... -,-

Chodzi mi o ten przy strzelaniu, bez niego jednak trochę ciężko się gra i średnio jest fun jakikolwiek. Gdyby ktoś wiedział jak rozwiązać ten problem to byłbym bardzo wdzięczny.

Resetowałem kilka razy, przelogowanie konta Microsoft etc. Kto ma jakieś pomysły :)?

Opublikowano

Domyślam się, że chodzi o wersje na PC?

Nie wiem jak działa ta platforma Microsoftu, ale na pewno naprawy instalacji tam nie ma. Jeśli jednak coś takiego tam jest, mogłoby pomóc. Szukam teraz czegoś na internetach. 

Edit

Brak jakichkolwiek informacji na ten temat na internecie. Jedyne co znalazłem, to że bugi są na każdym kroku. Pewnie spróbowałbym reinstalować, chyba, że gra waży 50gb. 

Opublikowano

Gra waży ponad 60 GB. xD

Rozwiązałem problem, opcja "Włącz HUD", po ang. oczywiście w interface.

Myślałem wcześniej, że celownik się do tego nie wlicza.

Dzięki za odpowiedź, też szukałem w internecie i oczywiście nie było nic. ;p

W sumie nwm czy jest jakaś opcja naprawy, nie patrzyłem tam nic, pierwszy raz mam do czynienia też z tą platformą.

Dzięki jeszcze raz, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...