Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta premium na Allegro

Grands1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, co sądzicie o zakupie tego konta z Allegro?

xyz

Opłaca sie je kupić, bez oszustwa? :)

­

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

Nie polecam nigdy kupować kont premium z innych portali niż tylko oryginalnego.
Powody są znane, jest wiele oszustw, przekrętów, okazuje się to i tamto po kupnie.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu można kupić konto przez pay safe card,­ i jest to na ten czas najlepsza opcja ze wszystkich.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

kupujesz gotowe konto premium gdzie pewnie nie możesz nic edytować [ nicku / maila ] tylko możesz na niej grać. Jeśli takiej premki szukasz to pisz pw, mogę ci taniej załatwić xD

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić minecraft premiun to kup na oficialnej stronie lub znajdz zaufany serwis. Możesz jeszcze na np: g2a.pl­

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Hej, co sądzicie o zakupie tego konta z Allegro?

xyz

Opłaca sie je kupić, bez oszustwa? :)

­

Może być ryzyko oszusta, jednak z tym wiesz chyba co robić. Jak już kupisz to możesz się liczyć z tym że nazwa będzie taka jak ktoś ci da, a w niektórych przypadkach może być tak że nie będziesz mógł zmienić hasła. Jednak patrz na opinie, ilość kupionych i ilość wystawionych negatywów, to dużo świadczy o sprzedającym. Mój znajomy kupił tam konto i mu się udało, nie narzeka.

Opublikowano

Najbardziej opłaca się kupić na Minecraft.net

Tam masz 100% gwarancje, że nikt cie nie oszuka.

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Minecraft.net na allegro premki sa "premki xd" za 2 zł wiec kazdy wie ze oszukuja :D

Aktualnie to upada bo Mojang dodal taka 'funkcje' ze jak bodajze 5 osob z innego ip wbije na konto = reset hasla i przychodzi na maipa ze konto jest zagrozone itp i ze trzeba zrwsetowac haslo takze premki za 2 zl sa nieoplacalne

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Opublikowano

NIGDY nie kupuj premek na allegro zazwyczaj są to tzw. publiczne konta na których gra 30-40 osób minimalnie zazwyczaj mają wszedzie bany itd nie da sie grać kup na oficjalnej stronie minecrafta.

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Nie, nie opłaca się kupować na alegro nie masz żadnej pewności, że nie kupujesz konta publicznego do którego dostęp ma 10000 osób. Najlepiej kupić na główniej stronie mc bez żadnego ryzyka 

//

Opublikowano

Mam 2 znajomych, którzy się na tym przejechali i okradli ich. Nie polecam, jak chcesz kupić Premium to z oficjalnej strony Mojangu. No niestety każda gra kosztuje jeżeli chce się mieć jej legalną wersję ;)

671411485514457941894.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze?Ja kupiłam premkę na Allegro za 70 zł i mam już ją 2.5 roku  ;)

Czyżby jedyny przypadek? Ale skoro trafiło się mi, to nie znaczy że się tobie uda.Lepiej nie ryzykuj  ;)

(wiem, że zrobiłam lekki odkop :/)

76561198126474637.png

Opublikowano

Jest to dosyć ryzykowne, ale nie każde ogłoszenie to oszustwa i taka rada na przyszłość nigdy nie wierz w każdy komentarz pod ogloszeniem, bo mogą być to boty :/ Szukaj najlepiej firm, które mają popularne strony albo poradź się kumpla.

Opublikowano

Ja nie polecam kupować kont na allegro, mój znajomy kupił sobie, miał premke przez jakieś 5 msc. i nagle mu znikła, takie już są premki na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...