Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łańcuch męski dla nastolatka.

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, kiedyś nosiłem wisior z krzyżykiem (Może z 3 lata, ale z 2 lata temu przestałem, chyba zgubiłem, mniejsza) naszła mnie ochota na kupienie jakiegoś wisiora, łańcucha na szyję, coś żebym miał na długie lata. Srebrny kolor mnie interesuje

Wysoki 16 latek z zarostem  B)

Myślę, że trzy stówy mogę przeznaczyć. Jak mało to pisać, pomyślę.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na wsi można to jeszcze założyć xD

Za 300zł to możesz sobie kilka ogniw kupić, bo rozumiem, że pisząc o złotym kolorze miałeś na myśli złoto. 

Pomyśl lepiej o zegarku na pozłacanej bransolecie. Od 500zł można już coś znaleźć, nawet z nowych. 

Opublikowano

Na wsi można to jeszcze założyć xD

Za 300zł to możesz sobie kilka ogniw kupić, bo rozumiem, że pisząc o złotym kolorze miałeś na myśli złoto. 

Pomyśl lepiej o zegarku na pozłacanej bransolecie. Od 500zł można już coś znaleźć, nawet z nowych. 

Pan się nauczy czytać. Kolega pisał o srebrze, nie o złocie. Poza tym gusta są różne i nic nikomu do tego, jeśli chłopak ma ochotę kupić sobie łańcuszek, to niech sobie kupi. Uwagi zachowaj dla siebie.

Cena zależy od wagi łańcuszka. Jeśli potrzebujesz jakiegoś kajdanu rodem z rapowych klipów, na pewno 300zł nie wystarczy. Ale jeśli masz na myśli coś takiego:

http://galeriajubilerska.pl/pl_PL/p/LANCUSZEK-SREBRNY-MESKI-DMUCHANA-PANCERKA-24H/18440?gclid=Cj0KEQjw17i7BRC7toz5g5DM0tsBEiQAIt7nLHMRfLWLKbpxHNnykLjS86I2AF3xzfPzMGDQc2-XACUaApeo8P8HAQ

To na spokojnie :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Mi osobiście podobają się u mężczyzn nieśmiertelniki i są to dla mnie również jedyne ozdoby męskiej szyi, które według mnie ładnie wyglądają. Może więc nieśmiertelnik?

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

hmmm nieśmiertelnik, dałbys przykład?

Zegarek mam, branzoleta pozłacana.

A myslę o wisiorze, bo mam takie coś mam na parę lat tak jak zegarek, od 7 lat, tylko branzolete musiałem zmieniać.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

hmmm nieśmiertelnik, dałbys przykład?

Zegarek mam, branzoleta pozłacana.

A myslę o wisiorze, bo mam takie coś mam na parę lat tak jak zegarek, od 7 lat, tylko branzolete musiałem zmieniać.

Jak bransolete masz złotą  to nie srebrny kajdan :P. 

Złota i srebra raczej się nie łączy. 

Opublikowano

Proponuję takie coś:

Srebrny_Naszyjnik.jpg

Skoro masz już 15+ to spokojnie możesz nosić

Cenowo też powinieneś dać radę!

Mam nadzieję, że pomogłem

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Ja za swoje nieśmiertelniki płaciłem 480 + utlenianie kwasem w 500 zł sie zamknąłem. W twoim przedziale to raczej w nierdzewke bym celował, o ile w ogóle to ma sens, biżuterie sie zazwyczaj kupuje może raz w roku więc warto wydać więcej pieniędzy.

sygna.tan.png

Opublikowano

Idź do jubilera i popytaj. Myślę, że jeżeli chcesz coś cięższego, to powiedzmy, że zapłacisz od 300 do 600 złoty.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Okej to nazbieram trochę pieniędzy i wpadne do jubilera, może coś doradzi.

Polecam takie coś :)

1279662585.jpg

Nie śmieszne.

Proponuję takie coś:

Srebrny_Naszyjnik.jpg

Skoro masz już 15+ to spokojnie możesz nosić

Cenowo też powinieneś dać radę!

Mam nadzieję, że pomogłem

A ja myślałem, że debile wyginęły.

Ex Lider Counter-Strike

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem szczerze, że nie widzą mi się takie wielkie łańcuchy. Raczej wolę coś bardziej krótkiego, mniejszego.. taka mała ozdóbka dla szyi, a nie jakiś gangsta

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...