Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początku pragnę bardzo przeprosić za ( pewnie ) zły dział , i że takie coś już ( pewnie ) było . A mianowicie , kupiłem sobie ostatnio konto 52 lvl ^^ ale bez eQu :F Teraz tanio się zrobiło z yangami w związku z tym na te eQu chce sobie jeszcze dokupić 100kk . Tylko już tyle osób dostało bana za yangsellery , że boje się je zamówić . Poradzcie ( pocieszcie jakoś ;D ) mi czy tak naprawde jest czy jakimś sposobem innym to przerobić czy coś tam ;p ( Sztabki odpadają bo 6kk się straci przy przekazywaniu ) Z góry dziękuje . Wynagradzam 5 i + ( lub 1 i - )

Proszę o moderatora żeby mnie nie potraktował surowo gdyż proszę o spojrzenie na moją liczbę postów , a tym bardziej rejestrację . Jeszcze raz z góry dziękuję . Pozdrawiam

Opublikowano

zrób tak zrób konto na inne emial na tym serwerze gdzie masz te konto 52 lvl i gdzie kupujesz yangi,stwórz shopa kup te yangi i okey tera patrz przyjdz tym 52lvl tak gdzie dostałem na tą postać z 2 konta z innym emialem "shopkiem" i wystaw eq 52 lvl całe obojetnie jakie i wystaw np 2 żeczy po 50kk ! i wyłocz 2 konto z innym emial :)i po sprawie :D jeśli możesz daj - :D :D :D

Opublikowano

Minus poleciał tylko podobno banują konta nie powiązane z główną postacią więc jak pewnie przyjdę tym moim 52 lvl to też go zbanują . Czy tak może się stać ? Ale dzięki za odpowiedź i wbijam na profil daje piąteczke ;D . Proszę o dalsze odpowiedzi

Opublikowano

Zbanuja ci oby 2 konta bo sprawdza logi...

jak juz kupisz pobierz metin2 easymetin2 patch. tam jak wpiszesz /hack

jest droper yangow po 50k nawet moze wyzucac

2 postacia stoisz obok i zbierasz pickupem

licze na + :D

Opublikowano

up ogarnij się człowieku wytłumacze to krok po kroku !

1. robimy konto inny emial na serwerze na którym zakupujemy YANGI !

2. umawiamy się z kolesiem miejsce ch godzina itp

3. wystawiamy tobul z mieczem np +0 za 100kk!

4. otrzymaliśmy 100kk zostajemy tam w miejscu

5. przychodzimy 52 lvl i wystawiamy 2 rzeczy po 50kk !

6.kupujemy te 2 itemki z postaci na której mamy 100kk

7. wylogowujemy się !

POWIEM TYLE BARDZOOO DUŻO KUPYWAŁEM YANG NIEDAWNO TEŻ .. I NIE MA BANA ZA POWIĄZANIE .. OD TEGO ZACZNIJMY :D :D :D UWIERZ MI NIE DOSTANIESZ LEPIEJ KONTAKTUJ SIĘ PRZEZ GG Z SPRZEDAWCĄ .! A NIE NA ALLEGRO I NIE RÓB KONTA POWIĄZANEGO NA ALLEGRO PROSTE ..

Opublikowano

ALE JESTEŚ .. PO LOGACH mogą widzieć że 50k wywalasz .. wiec max jest 999 yang ja polecam tak jak pisałem .. a jeśli chcesz wiedzieć to w Teamie jest dzieciok który ma 13 lat .. wiec pzdr xD:D :D

Opublikowano

Dzięki wam All , ale jednak wybiorę sposób nobikzsa4 bo to troche dziwne by było jak max 999 yang można wywalić a ja tutaj pro elo elo wywalam po 50k :D ale i tak obydwóm lecą + i - :D

Opublikowano

A ban za YangSeller jest na jakiś tam krótki czas a nie na kilka lat :D

Rzadko kogo banują.

Zrób 2 konto zamień na sztabki i daj sobie na to konto na które chcesz...

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

A ban za YangSeller jest na jakiś tam krótki czas a nie na kilka lat :D

Rzadko kogo banują.

Zrób 2 konto zamień na sztabki i daj sobie na to konto na które chcesz...

przeczytaj tabele kar za każde niedozwolony program JEST BAN ZA KAŻDE ! I PO 2 SZTABKI BY SIĘ ZAJE.. DŁUGO PRZEKŁADAŁO :)

Opublikowano

Yyy... ;f czy Wy czegoś akurat nie dopatryliście się? Napisałem że przekazywanie odpada bo przy 100kk traci się na marne 6kk , a na Eteorze nie jest tak tanio więc każde nawet 100k czasami się przydaje. ;f

Opublikowano

ALE JESTEŚ .. PO LOGACH mogą widzieć że 50k wywalasz .. wiec max jest 999 yang ja polecam tak jak pisałem .. a jeśli chcesz wiedzieć to w Teamie jest dzieciok który ma 13 lat .. wiec pzdr xD:D :D

Nie sprawdza czy wyzucales yangi.. a handel napewno sprawdza

zreszta, oni mysla ze sie da max 1k wyzucac wiec sie nie domysla ze jest cos takiego jak < yang droper >

moze grzeczniej co ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...