Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Assasin w jungli lub AP?

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki assasin sprawia sie dobrze w jungli, lub jaka postac AP jest dobra na jungli?? Moga byc nietypowe nawet jak blitz ap jungle czy soraka tank top, chodzi mi tu bardziej o efektywnosc gankow a nie terazniejsza mete, mainuje Eve, Shaco, Malza, i tak troche znudzilo mnie granie 3 champami. 

Opublikowano

z assassinów w lesie polecam:

- khazik

- rengar

tylko pamiętaj jak to asasin, jeżeli nie zabijasz  to jestes bezuzyteczny

Opublikowano

z assassinów w lesie polecam:

- khazik

- rengar

tylko pamiętaj jak to asasin, jeżeli nie zabijasz  to jestes bezuzyteczny

O tym to ja wiem, ale zazwyczaj Eve jestem na statach 1X - x - 1X

Opublikowano

Elise jest Ap.

+dobre ganki

+łatwy clear

+jakis tam escape

+cc

­

Nie polecam, ci elisse, jest to pick który jest stostowany na high elo, na low elo raczej się nie sprawdzi.

Odnośnie assasinów w tej mecie jedynie rengar, khazix, chyba, że zagrałeś z 200 gier shaco, to jego też polecam.

Opublikowano

A master yi? To chyba assasyn.

Ulti + taki fioletowy item, co się używa + kosa statika = gank win 

Ultujesz, uż. itemów, uż. "e" i q. I jazda.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

A master yi? To chyba assasyn.

Ulti + taki fioletowy item, co się używa + kosa statika = gank win 

Ultujesz, uż. itemów, uż. "e" i q. I jazda.

Yi, dostaniesz stuna, cc, fear czy cos innego i jest klapa. Takie jest moje zdanie oczywiscie ^^

Opublikowano

Z nietypowych to może riven ? assasyn ganki ok clear też w miare tylko trzeba nauczyć się pomijać animacje etc.

no clear z*******y, execute na 2lvl polecam rowniez.

Opublikowano

Z nietypowych to może riven ? assasyn ganki ok clear też w miare tylko trzeba nauczyć się pomijać animacje etc.

Jak nie umiesz grać riven+nie masz run to tak jest

Opublikowano

jak umiesz grac zajebiscie riven to nigdy nie pojdziesz nia do jungli =)

Opublikowano

Clear ma słaby dopóki nie masz hydry potem jest dobrze,dotego jest mobilna skoki przez sciany i dobre ganki ale oczywiście wymaga umiejętności.Dziwi mnie to że nikt nie wymienił jednego z lepszych ap jg jakim jest diana która jest typowym assasinem i oneshotuje enemy adc bez problemu i spełnia swoją rolę.Ganki do 6 ma słabe bo nie ma jak zbliżyć się do postaci ale potem jest ez.Dzięki naznaczeniu na Q mamy jedno R bez cd co jest świetne kiedy już trafimy enemy ciężko mu jest uciec bo mamy jeszcze jeden doskok.Shield z W pomagający w starciach 1vs1 oraz przy czyszczeniu jg .Pasywka przyspiesza clear w jg.Ogółem jest to silna postać na obecny czas.Minusem jest jej papierowatość jak na postać walczącą w zwarciu oraz brak ucieczki jedynym ratunkiem jest Q w stwory w jg i R.

Opublikowano

Clear ma słaby dopóki nie masz hydry potem jest dobrze,dotego jest mobilna skoki przez sciany i dobre ganki ale oczywiście wymaga umiejętności.Dziwi mnie to że nikt nie wymienił jednego z lepszych ap jg jakim jest diana która jest typowym assasinem i oneshotuje enemy adc bez problemu i spełnia swoją rolę.Ganki do 6 ma słabe bo nie ma jak zbliżyć się do postaci ale potem jest ez.Dzięki naznaczeniu na Q mamy jedno R bez cd co jest świetne kiedy już trafimy enemy ciężko mu jest uciec bo mamy jeszcze jeden doskok.Shield z W pomagający w starciach 1vs1 oraz przy czyszczeniu jg .Pasywka przyspiesza clear w jg.Ogółem jest to silna postać na obecny czas.Minusem jest jej papierowatość jak na postać walczącą w zwarciu oraz brak ucieczki jedynym ratunkiem jest Q w stwory w jg i R.

do 6lvl twoj team zdarzy miec 0/3 dlatego nie gra sie diana ani warwickerem.

Opublikowano

do 6lvl twoj team zdarzy miec 0/3 dlatego nie gra sie diana ani warwickerem.

Typowa bronzowa wypowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...