Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam strzelanki na PS3

kukizy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sobie zakupić nową grę.Gra musi być strzelanką.Chodzi mi tu głównie o multiplayer.Nie nie chcę call of duty bo mam prawie wszystkie części.Helpp

@edit;Dodam też że nie chcę far cry 3

Opublikowano

Killzone3, Destiny, może Portal2 - choć nie mam pewności czy serwery są ON, musisz sobie sprawdzić. Seria Battlefield mi się zbytnio nie podoba, ale może akurat Tobie podejdzie, proponuje część trzecią.

Nie wiem co innego mogę jeszcze zaproponować, są jeszcze/były inne fajne tytuły, ale serwery są już wyłączone...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Battlefield 3. Nie tak dobra jak Bad Company 2, ale raczej nie powinno być problemów ze znalezieniem ludzi do gry.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli cofnął byś się w czasie do 2009 powiedział bym Ci abyś kupił sobie COD6 (mw2) najlepszy multi fps na świecie. Każdy kto ma doświadczenie i zna sie na COD to wie ze MW2 to królowa...

A o co chodzi z tym cofnieciem w czasie? No wlasnie kur*a. 90% hostow ma niestety cfw GG WP.

Polecam COD: BO,MW3,BO2

Tylko pamiętaj. W każdej częsci COD sa jebane haki... wiec sie nie zniechecaj :D

W BF jest to samo.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...