Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Friendzone japie...

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo, dziewczyna utrzymuje kontakt z byłym, ma z nim friendzone. Da się jakoś pozbyć gnoja? Jak zaczynam temat to dajcie mi spokój czy coś a typ mnie szczerze wku*wia. Poza pojechaniem do niego? Zazdro łapie.

Opublikowano

Napisać do mnie na pw gdzie mieszka. Gwarantuje spokój na dlugoo. ;)

zaspokoisz go? w sumie jak zacznie cie posuwać to da dziewczynie spokój więc jak najbardziej na +

Zrób z niego kiełbasę wędzoną i dopraw czymś na grill ( kolega wyżej zaproponował kaszanke więc będziesz miał alternatywe jakby z kaszaną nie poszło )

Opublikowano

#up

tylko że w jego przypadku "prośba" wygladała by prawdopodobnie mniej wiecej tak: "pls weś sie odpierdol od mojej dziewczyny bo jak nie to sie pszejade do cb"

#top

no tak, przecież dziewczyna nie może mieć przyjaciół jak ma chopaka, omggggg, zapomniałem... w ogole jak sie mozna rozstac w zgodzie omggggg, on teraz do niej PISZE, omggggg, bezczel, czas mu przyfasolic omggggg

porozmawiaj z nią, a jak nie bedzie chciała to klapkiem ją postrasz

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Przyjaciół może mieć tylko dobiera się do niej cały czas. Tylko że ta go nie chcę, only friendzone. A typ zawraca głowę i tego nie potrafi zrozumieć. Ostatnio pisał do mnie ,,przeszkadzam ci w podrywaniu"? :v

Nawet jeżeli chcę o tym pogadać to jest unikanie tematu, ktoś coś? Chloroform nie pomoże ;/

Opublikowano

Tobie lekarz nawet nie pomoże. Usiłujesz wpływać na kogoś wybory mając w dupie co ktoś o tym myśli.

Jak widać to ty masz tylko problem porozmawiać z nią o tym. Znając życie najlepszym wyborem jej będzie zostawić kogoś takiego jak ty.

Nie martw się, pewnie i tak wylądujesz u niej w only friendzone i ktoś inny będzie miał problem. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

kolanami na ryj tak żeby kilka kaczek w bałtyku zrobił

a tak serio pogadaj z nią i pokaż że z tobą warto sie zadawac a nie z tym drugim, zabierz ja gdzieś, pogadaj

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

jak masz zazdro i bedziesz to pokazywac to rip zwiazek, olewaj to i tyle 

Opublikowano

Zero zazdro. Okazało się że typo nawet blisko mieszka, przejechałem się. No typ wyjaśnił że przeprasza bo pisał do niej wiadomości że chce wrócić do niej i niedowierzał że serio u niego zagoszczę. Tak typowo jak gimbus zarzuciłem że zawsze ma rękę i pozamiatane. Choć zrobienie z niego kiełbasek na grilla też dobry pomysł wykorzystam jak będzie trzeba. Do zamknięcia :*

Opublikowano

Zero zazdro. Okazało się że typo nawet blisko mieszka, przejechałem się. No typ wyjaśnił że przeprasza bo pisał do niej wiadomości że chce wrócić do niej i niedowierzał że serio u niego zagoszczę. Tak typowo jak gimbus zarzuciłem że zawsze ma rękę i pozamiatane. Choć zrobienie z niego kiełbasek na grilla też dobry pomysł wykorzystam jak będzie trzeba. Do zamknięcia :*

Pozamiatales sam siebie, bo okazales slabosc.

Opublikowano

Ewidentnie autor tematu jest jak pudzian. Tańczy, śpiewa, recytuje, daje w mordę i gotuję.

Polecam więc najpierw zatańczyć z nim tango za blokami, potem wyśpiewać odę do radości, zarecytować wiersz o wpierdolu, dać w mordę a ostatecznie zrobić z niego gyros.

Będzie najlepiej :>

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Halo, dziewczyna utrzymuje kontakt z byłym, ma z nim friendzone. Da się jakoś pozbyć gnoja? Jak zaczynam temat to dajcie mi spokój czy coś a typ mnie szczerze wku*wia. Poza pojechaniem do niego? Zazdro łapie.

Jebnij mu , a jak jesteś za słaby  wynajmij jakiegoś kolesia aby mu jebną.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...