Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play rejestrowanie numeru, opłacalne?

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w czym widzisz problem z tą opłacalnością ? Masz tam numer to musisz i tak go zarejestrować jak chcesz go mieć dalej.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A w czym widzisz problem z tą opłacalnością ? Masz tam numer to musisz i tak go zarejestrować jak chcesz go mieć dalej.

Bardziej z tym czy MUSZĘ rejestrować swój numer?

Opublikowano

Przecież ci napisałem, jak chcesz mieć zawsze ten numer to i tak MUSISZ go zarejestrować. Niezgłoszone numery  ( bez danych osobowych )  zostaną wyłaczone

Opublikowano

PiS działa, aby każdego podsłuchiwać i cenzurować w imię bezpieczeństwa... pierdzielenie

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Opłaca się, ja zarejestrowałem i dostałem 20gb neta i 600zł promocyjnych. W sumie i tak będziesz musiał zarejestrować numer to lepiej to zrobić teraz i coś dostać 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Promocje, typu jakieś GB Internetu, dodatkowe minuty itd. zależą od operatora a obowiązek i tak jest -.-

Projekt ustawy o działaniach antyterrorystycznych zakłada obowiązek podania przez każdego abonenta swoich danych osobowych operatorowi. Obowiązek obejmuje zarówno obecnych jak i przyszłych użytkowników. Wkrótce ten obowiązek zostanie nałożony na wszystkich operatorów w Polsce.

Opublikowano

Opłaca się, ja zarejestrowałem i dostałem 20gb neta i 600zł promocyjnych. W sumie i tak będziesz musiał zarejestrować numer to lepiej to zrobić teraz i coś dostać 

Zapomniałeś dodać że te 100 - 500 zł jest na okres 1 msc. :) 

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że te 100 - 500 zł jest na okres 1 msc. :)

Możesz to przedłużyć 

Hmm ja mam z Plusa to żadnych promocji nie ma, ale czy się opłaca? Ja bym poczekał z miesiąc bo pewnie będą coraz lepsze promocje :D 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wczoraj ten temat ktoś poruszył i zrozumiałem go że musiał zapłacić 100zł za rejestracje, a tu się okazuje, jak mi pokazał wczoraj stan konta że to on dostał 100zł na konto :D

Także chyba warto się przejść, do roku muszą być chyba wszystkie zarejestrowane ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Zarejestrowałem - dostałem 400 zł 10gb neta i rok ważności. Kasa i net na miesiać, nie można wysyłać sms na numery premium.

wipek.pl

Opublikowano

Zarejestrowałem - dostałem 400 zł 10gb neta i rok ważności. Kasa i net na miesiać, nie można wysyłać sms na numery premium.

Czyli nawet mogli nie dawac tych pieniedzy
Opublikowano

Jak nie mogli skoro dali ?  

Za darmo nic się nie dostaje, a za to co dają to i tak wszystko zostaje w rodzinie. ( idzie na usługi operatora )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...