Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16] Ban FIFA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że mają bota do wykrywania takich transakcji na rynku transferowym. Obawiam się, że dużo nie nasprzedajemy coins w tej edycji. Jak wyjdzie nowa fifa to mniejsze szanse na wykrycie będą bo drożsi  zawodnicy wtedy będą.

Opublikowano

Łatwiej jest dostać bana na konsolach czy na pc? Zdarzają się permy?

O to porównanie to nie wiem, wydaje mi się, że pc.

Za sprzedawanie jest od razu perm.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest Ban, a ostatnio banują jak pyebani, nie wiem co im to daje bo w 10min mam nowe konto. Śmieszni są, udają że cos robią a tak naprawdę maja to w dupie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Walić was którzy kupujecie i sprzedajecie coinsy i trajnerujecie. Tylko psujecei gre innym.

Dobrze ujęte. Życzę powodzenia EA w dalszym banowaniu.

signature.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie do końca, ja dostałem właśnie bana za handel zawodnikami, przez ostatni miesiąc przewinęło się przez mój klub 2 mln coinsów i +5k kart zawodników, skontaktowałem się z działem pomocy, bo przecież za handel nie ma bana, powiedział mi, że możliwe, że jakiś skrypt wyłapał to jako naruszenie jakichś tam warunków i, że skontaktował się z odpowiednim działem, co przyśpieszy weryfikacje problemu do okresu 72h, pożyjemy, zobaczymy. Coinsów nie kupuje, ani nie sprzedaje, trainerów nie używam. Poza tym jest już tak właściwie koniec Fify więc jak bana nie zdejmą to zrobię po prostu nowe konto i tam kupie Fife :D

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem bana na 3 konta a najlepsze , że nigdy za treainerowanie nie dostawałem bana tylko za handel zawodnikami a dzisiaj tak się złożyło , że dostałem bana na 3 konta może dlatego , że miały podobny nick tylko z innymi numerkami i niestety banik poleciał lub dzisiaj zrobili jakąś weryfikacje i niestety na jednym koncie 2 mln na drugim 1 mln i na trzecim około 150 k bo wczoraj założone ;// Nie wiem jakim cudem każde konto wyłapali.

Opublikowano

Nie do końca, ja dostałem właśnie bana za handel zawodnikami, przez ostatni miesiąc przewinęło się przez mój klub 2 mln coinsów i +5k kart zawodników, skontaktowałem się z działem pomocy, bo przecież za handel nie ma bana, powiedział mi, że możliwe, że jakiś skrypt wyłapał to jako naruszenie jakichś tam warunków i, że skontaktował się z odpowiednim działem, co przyśpieszy weryfikacje problemu do okresu 72h, pożyjemy, zobaczymy. Coinsów nie kupuje, ani nie sprzedaje, trainerów nie używam. Poza tym jest już tak właściwie koniec Fify więc jak bana nie zdejmą to zrobię po prostu nowe konto i tam kupie Fife :D

I stało się, odwołałem się od bana. Uznali moje słowa za prawdziwe i uzasadnione i dostałem unbana.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...