Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Najnowsza] HurtWorld v0.3.5.3

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPC FORUM NIE WSPIERA PIRACTWA!

Mimo że nie przepadam za tobą to ten ziomek wyżej przekracza już granice :D

Dość że każdy serwer jest na osobnej reklamie ( ciekawie by to wyglądało jakbym ja tam wstawił 14 serwerów ) to jeszcze piractwo i w temacie piractwa swoje serwery :)

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to reklama (jeszcze taka chamska) jest zakazana w tym dziale, od tego jest publikacja serwerów. Warnik się należy dla naszego kochanego kolegi:)

1KOBv.png

Opublikowano

Już jego jeden temat został zamknięty z powodem MPCforum nie wspiera piractwa, a on robi to dalej... I jeszcze ta reklama haha! Nie dość że każdy serwer oddzielny temat ma to jeszcze tu...

Opublikowano

To czemu dział mc wspiera to wasze ala piractwo? I teraz tak, pokaż w regulaminie że jest napisane że nie mogę w tutorialu podać IP. Po 2, regulamin zabrania robienia double tematów a tu mam reklamę każdego z osobna serwera. Po 3 żal du*e ściska bo prowadzę stabilne serwery a nie jak wasze na vps z mintshost?

Wasze posty są offtopic. Ja udostępniam coś, co każdy z userow będzie używał i nawet podziękuję. Gra jest w fazie beta więc dużej straty nie ma, a wręcz pomagam Twórcą, gość zagra, spodoba mu się i kupi. Mc dział jest oblegany w tego typu tematy, metin2 też jest piractwem bo prawa ma metin2.pl i serwer balmora tak więc pozdrawiam Was gorąco, idźcie na dwór bo ładna pogoda. Wprowadzi tpr i home dla VIP i myśli że hajs będzie, ale dzięki bo słyszę od waszego teamu parę miłych słów o tych sieciach :)

Tak więc, p poczytaj regulamin i się odezwij :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...