Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Władza zajęła się nawet YouTubem? Kanał Baj-Kał

Elementarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można łatwo sprawdzić od wczoraj z satyrycznego kanału (głównie ukazującego politykę naszego kraju) : https://www.youtube.com/user/bajkal01/about Baj-Kał zostały usunięte wszystkie filmiki. 

Czy doszedł ten moment, kiedy to władza zaczyna ingerować w ,,świat" internetu? Czy nasze prawa wolności słowa zostają powoli naruszane? 

Opublikowano

Ło matulu, nic tylko czekać, aż zaczną wsadzać do pierdla za śmieszkowanie z prezydenta.

Jakbym się w najbliższym czasie nie pojawiał przez dłuższy czas to bądźcie ludzie i wyślijcie mi jakąś paczkę do więzienia, ok?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

YouTube wprowadziło nowe zasady dotyczące filmików a mianowicie jest zakaz wydawania jakiejkolwiek negatywnej lub obrażającej opinii na temat kogokolwiek, stało się to od czasu gdy ekipa z 4chana zaczęła krytykować dla zabawy #ProudToBe na YT.­

Opublikowano

YouTube wprowadziło nowe zasady dotyczące filmików a mianowicie jest zakaz wydawania jakiejkolwiek negatywnej lub obrażającej opinii na temat kogokolwiek, stało się to od czasu gdy ekipa z 4chana zaczęła krytykować dla zabawy #ProudToBe na YT.­

Jakieś źródło? Bo szczerze powiedziawszy zaciekawiło mnie to.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Japierdolę widzę że wolność słowa już umiera. Zresztą co ci debile z yt myśleli? Że wszyscy zakceptują tych transodziwaków i będzie hepi ? No chyba k***a nie. Strzelili sobie w stopę

Opublikowano

Jak dla mnie, to umieszczanie tego typu filmów ze strony firmy youtube jest nie na miejscu. Nie każdego interesuje to, że ktoś innej orientacji. Jako światowy gigant, myślą chyba że dzięki takim filmikom uda im się zmienić nastawienie ludzi.

Co do samego tematu, to jestem ciekaw kiedy powstanie alternatywny serwis do youtube, bo obecnie na rynku nie ma nic ciekawego.

Opublikowano

Kanału nie znam, ale nawet jeśli był debilny lub kontrowersyjny, to nie powinien być zdjęty z anteny. Dziwnie zgrywa się to z przyjęciem ustawy antyterrorystycznej, która daje państwu możliwość blokowania dowolnych treści w necie bez wyroku sądu. To jest patologia.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Jak dla mnie, to umieszczanie tego typu filmów ze strony firmy youtube jest nie na miejscu. Nie każdego interesuje to, że ktoś innej orientacji. Jako światowy gigant, myślą chyba że dzięki takim filmikom uda im się zmienić nastawienie ludzi.

Co do samego tematu, to jestem ciekaw kiedy powstanie alternatywny serwis do youtube, bo obecnie na rynku nie ma nic ciekawego.

Obecnie YouTube to światowy gigant i zrobienie alternatywnego serwisu z pomysłem nie byłoby zbytnio możliwe, gdyż oferuje on wszystkie możliwe usługi w tym sektorze. 

Zresztą wybicie się na rynku z takim gigantem byłoby mało możliwe. 

Opublikowano

Jakieś źródło? Bo szczerze powiedziawszy zaciekawiło mnie to.

Heh, szczerze to dowiedziałem się tego z nowego filmiku Memelousa xD

­

Opublikowano

Owszem, rajd byl i dlatego usunieto komentarze pod filmem ale watpie by zabroniono wypuszczania filmkiem majaca zla opinie na temat kogos.

A jednak zmieniono zasady, ale nie wiem czy tego wczesniej nie bylo, teraz zwyczajnie dodali jakies punkty. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...