Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niepotrzebne socialmedia

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie po co komu te wszystkie snapchaty instagramy i cała reszta tego gówna dla gimbusów. Fb to rozumiem bo służy do kontaktu i jest wielozadaniowy ale ta cała reszta to paranoja. Dobra wyżaliłem się chyba. A wasze zdanie?

Opublikowano

Na tym polega marketing - by wmówić człowiekowi, że coś co jest mu zupełnie niepotrzebne stało się sensem jego istnienia. Snapchat czy instagram są właśnie tego świetnym przykładem. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

­Dla Ciebie może nie potrzebne, ale dla np. grafika komputerowego, który chce się wybić żeby być zauważonym portal taki jak Instagram to podstawowa półka. To, że Tobie nie jest to potrzebne, nie znaczy, że jest to bezużyteczne. Snapchat z tego co wiem jest bardzo poręczny do szybkiego przesyłania zdjęć z krótkimi adnotacjami, jak ktoś potrzebuje to czemu nie.

Opublikowano

ja mam snapa tylko żeby screenować zdjęcia fajnych loszek ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Chinole to nie fajne loszki

@topic

Co do snapchata sie zgadzam niepotrzebne gowno w dodatku nawet nie można zapisywać wiec na c**j mi cos co bede widzial przez 5 sekund?

DhyEdvI.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHodgy

Aplikacja Snapchat ma możliwość zapisywania zdjęć zrobionych przez Ciebie, a także te które odbierasz od znajomych. Krytyka musi mieć jakąś podstawe, pamiętaj =)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHodgy

Aplikacja Snapchat ma możliwość zapisywania zdjęć zrobionych przez Ciebie, a także te które odbierasz od znajomych. Krytyka musi mieć jakąś podstawe, pamiętaj =)

Jakoś nie wydaję mi się a bynajmniej o czymś takim nie słyszałem,w jaki sposób?

DhyEdvI.gif

Opublikowano

ja mam snapa tylko żeby screenować zdjęcia fajnych loszek ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Chinole to nie fajne loszki

@topic

Co do snapchata sie zgadzam niepotrzebne gowno w dodatku nawet nie można zapisywać wiec na c**j mi cos co bede widzial przez 5 sekund?

z czym ty masz k***a problem amebo?

Opublikowano

­Dla Ciebie może nie potrzebne, ale dla np. grafika komputerowego, który chce się wybić żeby być zauważonym portal taki jak Instagram to podstawowa półka. To, że Tobie nie jest to potrzebne, nie znaczy, że jest to bezużyteczne. Snapchat z tego co wiem jest bardzo poręczny do szybkiego przesyłania zdjęć z krótkimi adnotacjami, jak ktoś potrzebuje to czemu nie.

Od tego jest FB, deviantart, linkedin i własna strona www a nie jakieś instagramy i inne duperele.

Opublikowano

Osobiście też nie ogarniam po co to wszystko. Kit na reklamę. Korzystam ofc tylko z FB, ale nie tak jak niektóre osoby - telefon 24/7 + foteczki, selfie itp. Staram się unikać takich ludzi. ;

3685214822554751512974.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...