Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snapchat & instagram...

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie, na c**j takie coś powstało? Wszystkie funkcje tych dwóch serwisów(?) posiada facebook. (oprócz tych zjebanych filtrów na snapie...)

Opublikowano

no, tak samo mnie to wnerwia jak facebook, przecież moglismy zostać na nk, wynalezienie koła też słaby pomysł, zaczęliśmy jeździć zamiast chodzić.... zero aktywności fizycznej przez to

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Gimnazjum chce mieć konta na większej ilości serwisów.

no, tak samo mnie to wnerwia jak facebook, przecież moglismy zostać na nk, wynalezienie koła też słaby pomysł, zaczęliśmy jeździć zamiast chodzić.... zero aktywności fizycznej przez to

Przecież FB jest ogólnoświatowe, a NK dla polszy tylko. 

Opublikowano

O ile instagrama prawie porzucilem, tak snapa idzie uzywac, pomysl, ze kontaktujesz sie zdjeciami (w postach, czy w wiadomosci) na fb ze znajomymi, smieciloby, a na snapie znika i cycus, ma to sens, insta mniej. Oczywiscie jak ktos wrzuca zdjecie kanapki z godzina na snapie to juz bez sensu przewaznie. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Portale spoleczniosciowe sa bardzo slabe,Oczywiscie ze powstaly przez jakis lebkow dla kasy , nie widze potrzeby uzywania tego. Kiedys tego nie bylo i   zylo sie latwiej . Teraz nie da sie z tym wszystkim polapac. Wchodze od razu spam hej co slychac , idziesz gdzies. Facebook jak i te inne gadzety mi sa do szczescia niepotrzebne.

Mialem rok , pozniej zadzwonilem i usunalem konto .

Opublikowano

powiedzcie, na c**j takie coś powstało? Wszystkie funkcje tych dwóch serwisów(?) posiada facebook. (oprócz tych zjebanych filtrów na snapie...)

Dla mnie to jest głupie, ale jakby nie było z tego kasy to by nie tworzyli tego typu stron/aplikacji. Dzisiejsze społeczeństwo w sporej części jest spierdolone, więc z tego korzystają, bo muszą się pochwalić co mają na obiad itp.

Opublikowano

Warto wspomnieć, że Instagram to własność Facebooka.

Jaki może być lepszy pomysł gdy ma się jedną z najbardziej popularniejszych stron w internecie ale zapewnić bezpieczeństwo, utrzymać to w ten sposób aby nie stracić na $$$, w razie gdyby ktoś wynalazł coś lepszego? Stworzyć kolejną stronę jako "konkurenta" na podobnym poziomie tak aby nikt nie próbował dorównać i żeby ludzie ludzie mieli iluzję wyboru. Tak samo jak z Pepsi i Coca Cola, ta sama wewnętrzna firma. Snapchat to nie jest już dokładnie to samo, jest szybszy(większość osób impulsywnych lubi takie rzeczy) i ma ciekawe filtry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...