Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoulMu | Sezon 4 - Exp 650 | Start 24.06 18:00!

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
START SERWERA PIĄTEK 24.06 godzina 18:00

Nazwa Serwera: SoulMu

Wersja: Sezon 4 + elementy sezonu 6 (przedewszystkim MuHelper!)

Godziny dzialania: 24/7

Exp: x650

Drop: x40

Reset: 400 lvl

Pkt. za Reset: 1000

Max Reset: 100

Grand Reset: 100 Reset

Max item level: +15 +28

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

sygnatura.png

Opublikowano

jak dla mnie wyglada na serwer pod kase. dajcie wiecej info bo na waszym www duzo informacji z poprzednich edycji np kupowanie resow lub wingow za kase to jakies nieporozumienie czy tez ŻART... poczekam na odpowiedz i jesli to prawda to ja podziekuje. Chociaz z drugiej strony nie zamierzam grac 24/7 wiec w sumie whatever

Opublikowano

jak dla mnie wyglada na serwer pod kase. dajcie wiecej info bo na waszym www duzo informacji z poprzednich edycji np kupowanie resow lub wingow za kase to jakies nieporozumienie czy tez ŻART... poczekam na odpowiedz i jesli to prawda to ja podziekuje. Chociaz z drugiej strony nie zamierzam grac 24/7 wiec w sumie whatever

Donate server ;) 

Szkoda twojego czasu ;) taka moja opinia. 

Opublikowano

Donate server ;)

Szkoda twojego czasu ;) taka moja opinia. 

tez tak pomyslalem, ale nie ma co robic xD pogram zobaczymy jak bedzie

Opublikowano

Moje zdanie jest skromne, server bez donate nie jest w stanie utrzymać zwykły Janusz ;)  

Jeżeli to ma być kozak serwer a nie 2 godzinny :)

Opublikowano

Moje zdanie jest skromne, server bez donate nie jest w stanie utrzymać zwykły Janusz ;)

Jeżeli to ma być kozak serwer a nie 2 godzinny :)

jedynak przyznasz ze kupowanie 100resow to przesada?;p

P.S dzisiaj sobie pogram, tak z nudow xD jakby ktos chcial pt to pw 

Opublikowano

Serwer TRAGEDIA wbijesz resa ale i tak cie na tego resa nie stac przez 400 lvl zebralem 1k a res 10k kosztuje haha kpinaaaaa

lajcikiem idzie zebrac, musisz grac activ popytac ludzi etc... 

Jesli ktos szuka tygodniowego servera to swietnie trafil :D

Opublikowano

szkoda tylko ze jak wlacza donate to sie pojawia typy 100rr w setach fo :DD ale nie pojedyncze osoby tylko cale gildie xD

Widze czasem jak komentujesz serwy i zdecydowanie jestes najwiekszym płaczkiem na mpc co edycje wchodzisz na soula i inne serwery i placzesz ze jest donate..koles cos jest z Toba nie tak? Zaczynasz grac i konczysz bo jest donate i tak w kolko...Od dawno wiaodmo ze jest tu donate nie pasuje nie graj a nie hejtujesz.Masz pełno innych serwerow

Opublikowano

Witam

Wbiłem na serw 250lvl solo exp zen zbieram i nawet 1kk nie uzbierałem, a gdzie qesty zrobic i  uzbierac na resa,porazka drop zen.

Kiedys gralem na tym serwie i jakos dało rade uzbierac na qesty i resy,ale teraz to porazka.

Jak nie zmienicie dropu zen online spadnie sporo juz ludki wychodza z serwa.

Pozdrawiam user.

Opublikowano

Nie wiem co wy marudzicie, ja grając zanim miałem 400lev już było 14kk w plecaku. Przed 2rr wydałem zen na cape około 10kk i miałem na res, przed 3rr sprzedałem jole które się nazbierało i miałem na res. W tym momencie kończę zbierać na 4rr nie mając jeszcze 400lev.

Ogólnie polecam serwer. To właśnie dzięki temu że jest mały drop zen jest faktyczny online, a nie sami afk, idąc na jakiegokolwiek spota nie spotka się afk, tylko żywi ludzie !

Opublikowano

nie wiem o co placzecie,o to chodzi zen ma wartość...na poprzednich edycjach bylo 50 kk za resa a wy tu marudzicie za 10

Witam

Wbiłem na serw 250lvl solo exp zen zbieram i nawet 1kk nie uzbierałem, a gdzie qesty zrobic i  uzbierac na resa,porazka drop zen.

Kiedys gralem na tym serwie i jakos dało rade uzbierac na qesty i resy,ale teraz to porazka.

Jak nie zmienicie dropu zen online spadnie sporo juz ludki wychodza z serwa.

Pozdrawiam user.

grubo sie mylisz tu jest tak od dawna z zenem,nie pasuje nie graj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...