Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dodać Nowy Slot ! WoW ? #2k16

#SaadBoyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Nasze forum oblegane jest przez tysiące osób,

siedzą tutaj nawet światowej klasy developerzy.

Zanim zaczniecie czytać dalszą część tematu bardzo prosze o pokłony dla tych najlepszych.

Pozwolę sobie ich wymienić:

- Asfen

- Cannzas

- Shaggy

- Dekador

c357230422_napierdalaj_poklony.jpg

Pokłony Dla Was Panowie !

Tak więc przejdźmy do meritum owego topicu.

Po latach przeszukiwania kodu źródłowego game,

nie przespanych miesięcy, litrów potu wylanych na klawiature,

oraz innych rzeczy udało się.

dailydish_053111-350x262.jpg

Zanim zaczniemy, aby cały proces przebiegł pomyślnie poruszmy kilka ważnych aspektów:

- Musisz posiadać CONAJMNIEJ 1/3 Brain

- Umieć INGLISZ oraz POLISZ

- Nie mozesz być osobą NAJLEPSZĄ której składałeś pokłon na początku topicu ( bo to skala światowa, plują na takie tematy i wgl... )

PUNKT NAJWAŻNIEJSZY*

TRZEBA POSIADAĆ KOMPUTER !

2348314666274521403620.jpeg

GAME:

Otwieramy Char_item.cppSzukamy:case ITEM_BELT:Dodajemy pod tymcase ITEM_SLOT1Otwieramy item.cppSzukamy funkcjiint CItem::FindEquipCell(LPCHARACTER ch, int iCandidateCell)Zamieniamy	if ((0 == GetWearFlag() || ITEM_TOTEM == GetType()) && ITEM_COSTUME != GetType() && ITEM_DS != GetType() && ITEM_SPECIAL_DS != GetType() && ITEM_RING != GetType() && ITEM_BELT != GetType())Na	if ((0 == GetWearFlag() || ITEM_TOTEM == GetType()) && ITEM_COSTUME != GetType() && ITEM_DS != GetType() && ITEM_SPECIAL_DS != GetType() && ITEM_RING != GetType() && ITEM_BELT != GetType() && ITEM_SLOT != GetType())Szukamy: 	else if (GetType() == ITEM_BELT)		return WEAR_BELT;Dodajemy pod tym:	else if (GetType() == ITEM_SLOT1)		return WEAR_SLOT1;Szukamy 	case ITEM_BELT:Dodajemy pod tym	case ITEM_SLOT1:
COMMON
Otwieramy item_length.hSzukamyITEM_BELT,dodajemy pod tym:	ITEM_SLOT1,				//35 Halo, Cannzas mówi, Asfen wali głową w ściane..Otwieramy length.h Szukamy 	WEAR_BELT,Dodajemy	WEAR_SLOT,			// 25	: mów mi Asfen B.R.O

DB

Otwieramy ProtoReader.cppSzukamy		"ITEM_BELT",Dodajemy		"ITEM_SLOT1",Teraz muzgu pacz uważnie, znajdź sobiearSub28,Zobaczysz wycinek o to takiego kodu		arSub28,	//28		arSub29,		//29		arSub29,	//30		arSub31,	//31		0,			//32		0,			//33 반지		0,			//34 벨트Teraz dodaj na samym dole tego to		0,		//35 벨트Tak samo jak wyżej wyszukaj		sizeof(arSub31)/sizeof(arSub31[0]),Zobaczysz ten wycinek		sizeof(arSub31)/sizeof(arSub31[0]),		0, // 32		0, // 33 반지		0, // 34 벨트				Dodaj pod to		0, // 35

BINARY:

Otwieramy ItemData.h // CHYBA ZNAJDZIESZSzukamy // Ctrl + F			ITEM_TYPE_BELT,						//34 벨트Dodaj pod to			ITEM_TYPE_SLOT1,						//35 벨트Otwieramy GameType.hZnajdź taki wycinek kodu#ifdef ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM	const DWORD c_New_Equipment_Start = c_Equipment_Start + 21;	const DWORD c_New_Equipment_Count = 3;	const DWORD c_Equipment_Ring1 = c_New_Equipment_Start + 0;	const DWORD c_Equipment_Ring2 = c_New_Equipment_Start + 1;	const DWORD c_Equipment_Belt  = c_New_Equipment_Start + 2;;#endifPo 	const DWORD c_Equipment_Belt  = c_New_Equipment_Start + 2;;Pierdolnij to	const DWORD c_Equipment_Slot1  = c_New_Equipment_Start + 3;	

JEŚLI MASZ DODANE TUTAJ SZARFY LUB INNE DUPERELE TO ZALECAM URUCHOMIENIE BRAIN.EXE , LECZ TRZEBA Z TYM UWAŻAĆ PONIEWAŻ CZĘSTO ZAWIERA KEYOGGERY :C

NATOMIAST JEŚLI POSIADASZ WODOGŁOWIE, LUB DYSKALKULIE , BĄDŹ CO GORSZA DUO COMBO TYCH STRASZNYCH CHORÓB TO MASZ PRZEJEBANE.

NA ZAKOŃCZENIE :

DZIĘKI TEJ PRO NOWOŚCI MPCforum BĘDZIE POLECAŁ WASZE SERWERY !

Opublikowano

Śmieszne jak gówno (DOMINIK tutaj stwórca tematu) śmieje się z innych gówien że są gównami. 

Opublikowano

Śmieszne jak gówno (DOMINIK tutaj stwórca tematu) śmieje się z innych gówien że są gównami. 

Chłopie jebnij się w łeb, jaki dominik xD Nie znamy się wierz mi.

@NoName#2 Dodaj do tematu :D

Opublikowano

Chłopie jebnij się w łeb, jaki dominik xD Nie znamy się wierz mi.

@NoName#2 Dodaj do tematu :D

Pewnie że się nie znamy, nie zawieram znajomości z jakimiś randomami z mpcforum.

Opublikowano

Nie dość że temat zasyfiony to niepotrzebny... 

KAŻDY PO KILKU MINUTACH ANALIZY KODU OBCZAI JAK DODAĆ NOWY SLOT....

9878314696279361524524.png

Opublikowano

powiedziała to osoba która 2 dni temu założyła konto xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

powiedziała to osoba która 2 dni temu założyła konto xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A to teraz trzeba mieć konto na mpc minimum 3 lata, żeby ogarniać pliki metin2? A to sory, nie wiedziałem.

/Poradnik może być, popraw tylko estetyke bo oczy pieką. xD

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Temat jak dla mnie do kosza, ktoś tu jest zbyt zuchwały i pewny siebie.

Jak dla mnie to jesteś najmniej ważny, jesteś sztywny jak k***s w czasie erekcji.

Opublikowano

Temat jak dla mnie do kosza, ktoś tu jest zbyt zuchwały i pewny siebie.

Jak dla mnie to jesteś najmniej ważny, jesteś sztywny jak k***s w czasie erekcji.

Radzę Ci nauczyć się pokory.

Opublikowano

No tak, musi to oznaczać, że ta osoba się nie zna bo na MPC są sami developerzy metin2.

Nie spamuj w temacie jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Poradnik może nawet się przydać osobom początkującym ale jak ktoś posiada mózg to sam dojdzie analizując np pasy czy ringi.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Widzisz @1361622928-U485574.pngTanavis zostales oznaczony, kogo tym razem dyskalkulio wkurwiłeś ??

Edytuje to co napisałem bo nie bede dyskutował z idiotą...

Polecimy w tany już niebawem :D

Poradnik sztosik taki ktoś jak @brambor20189 na pewno wykorzysta :)

.D

Opublikowano

Temat może i zawiera jakiś tam poradnik ale jest napisany tylko po to by wywołać ogólnie poruszenie w dziale. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...