Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Impra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chcem zrobić impreze , mam chacjente taką okolo 220 mkwadrat , i zeby mi tego nie rozwalili to pytami się was , czy ktos juz robil takie cos i czy to bezpieczne

Ile osób moge zaprosic

ile alko

Jaka muza ( nie piszcie ewy farnej i lady gagi )

od której

Btw , mam jeszcze z tyłu domu duzo miejsca tez okolo 200 m k

i to tyle narazie jak jeszcze cos to sie pytam

dziekuje za każdą odp . xP

Opublikowano

Puść Justina Biebera,Feela i coś tam

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć czy ten kogo zapraszasz nie rozpierdoli ci domu?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Aaaa i powiedz im żeby nie spawali gdzie popadnie. Jak widzisz że ktoś się dobrze "zrobił" to odprowadź do kibla. Nie chcesz chyba potem sprzątać pawia z dywanu

Alko ? Każdy sobie ? Albo tzw. zrzuta.

Od 20. Ile osób ? Ile chcesz ;d Chata duża widze to można imprezować konkretnie. Dla mnie duża domówka to jest tak około 20stu kilku osób. Jak jest wiecej to nie ogarniesz :)

Jak się dobrze zalejecie to każda muza będzie ok ;d

Jeszcze jedno - zrób palarnie gdzieś na zewnątrz :)

Czasem czuje się jak nauczyciel życia <_<

Ogólnie temat to jakiś suchar. Zapodaj ktoś jakiś obrazek

f.png

Opublikowano

Hmm no nie wiem ciężko mi powiedzieć...

Ja mam dużo większą chatę powyżej 1000 mkw i dałem jakoś radę imprezę zrobilem na 25-30 osób ale była to praktycznie połowa mojej klasy ze sql a reszta to abrdzo dobzi znajomi..

Wiedziałem ze nie rozpierdolą mi chaty i wszystko było ok.. Jak coś to i tak mam u siebie monitoring.. hmm nie wiem czy ty masz ale w takim mieskzaniu powinieneś mieć..

Jeśli się boisz że coś rozjjebią to albo ich nie zapraszaj albo postaw jakieś warunki ze płacą za to co rozjebią.. A jak nie to dajesz stawiasz jakieś 2-3 namioty na podwórku, ruszt (tzn grill) alkohol i zabawa do upadłego jeśli już się napierdolą jak szpaki to spać do domu do łożka a jak ktoś będzie wiesz normalny teaż do domu... a jak coś komus nie pasuje to wypad.. i koniec zabawy...

Ja tam biorę to na poważnie i stanowczo.. wieśz ile razy mi potrafili coś rozbić albopowynosić z domu różne rzeczy... ale to mneijsza z tym..

A co z alko to nie wiem jakie tam głowy amcie i ile zamierzacie się bawić ale ponad litr na łeba licz ja policzyłe po 2 litry i mi jeszcze zostało.. zależy czy też będizecie pić piwo. moze wino czy samą czystą a moze drinki..

Godzina tak koło 19-20 :) będize git;p

powiem ci tylko tak na konie uważąj..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

puść to :P

http://www.youtube.com/watch?v=bxJTro068eo&feature=related

11.jpg

Opublikowano

Ja zwykle mam pelno puszek po browarach na chacie \ ogrodzie, wiec w miare mozliwosci pijcie wodke. Tez lezy pelno smieci itp. bo to jest nieuniknione, ale wiekszych zniszczen nigdy nie mialem wiec jesli masz cos cennego i latwego do "osiagniecia" przez pijanego imprezowicza tot o schowaj.

Co do muzy to mysle ze house, electro - house, electro, jakis pop. disco polo tez mozna o ile masz miejsce do tanczenia :D , nie polecam hip hopu, rocka i rapu na impreze.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Dzieki , ja pier**le to ty w jakims pałacu mieszkasz RMCF 1000+ mkw , anyways thx za odpowiedzi mysle ze zrobie impre na jakies 19-25 osób ale biebiera nie bede puszczał nawet jak wszyscy sie nawalą puszcze jakis dance , drum & base czy cos ale napewno nie trance ... Starsi wyjeżdzają na tydzien ja robie impre 2 dnia to bede miał czas na sprzątanie xP

Opublikowano

Renata Zarębska - "Noc z renatą"

REDOX - Bananek

B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość Sanuyem
Opublikowano

Domino's Techno Chicken

Boże, człowieku, nie umiesz zrobić dobrej imprezy, to jej nie rób. Prawda jest taka, że nikt Ci w tym nie pomoże. To zależy od gustu.. Każdy napisze co innego.

Opublikowano

Zaproś wszystkich żuli spod sklepu (na pewno rozkręcą imprezę)

Alkohol- polecam lekko rozcieńczony denaturat i tanie wino (żule będą zachwyceni)

Muza coś w tym stylu

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

z6719408x.jpg

wiadomo, ze bd jakis rozpierdziel tego sie nie da uniknac..

Jak sie cos nie rozpieprzy to nie ma imprezy ;)

; )

Opublikowano

Zaproś wszystkich żuli spod sklepu (na pewno rozkręcą imprezę)

Alkochol- polecam lekko rozcieńczony denaturat i tanie wino (żule będą zachwyceni)

Muza coś w tym stylu

A ja polecam ci słownik :) W życiu w alkoholu ręku nie miałeś bądź miałeś ,lecz nie zażywałeś. Bądź taki mądry i zaproś kogoś (nawet nie żuli) kogo nie znasz. Połowy rzeczy nie będziesz miał ,które posiadałeś przed przyjściem tych osób. Imprezy to ty chyba w mc donaldzie robiłeś

Opublikowano

Chałupa jak chałupa mogła by być trochę większa...

Ja teraz też mam chatę wolną na 2 tygodnie i robię impre znów będzie z 30 osób i git..

Na następny dzień będziemy robić grila i tak przez tydzień..

Z tymi cennymi rzeczami to uważaj... ja już wiem czym to grozi...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

A ja polecam ci słownik :) W życiu w alkoholu ręku nie miałeś bądź miałeś ,lecz nie zażywałeś. Bądź taki mądry i zaproś kogoś (nawet nie żuli) kogo nie znasz. Połowy rzeczy nie będziesz miał ,które posiadałeś przed przyjściem tych osób. Imprezy to ty chyba w mc donaldzie robiłeś

Co ty wiesz o robieniu imprez (błąd poprawiłem, źle napisałem bo po drzemce byłem jeszcze zaspany ...)

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Ja mam troszke mniejsza chate i juz 2 razy robilem imprezke xdd.

-Ile osob:

To od Ciebie zalezy ile chcesz i ile znasz xdd. Ale nie przesadz z tym ;p.

-Ile alko:

Tyle ile Ty i Twoi goscie dadza rade wypic xD. Ale radze Ci nie kupowac za duzo wody, bo jak bedzie duzo ludzi to bedziesz miec pozniej z nimi problem ;].

-Muza:

To najlepiej techno, rock (jesli lubisz i nie za duzo ;p) pop i rap.

Sam powinienes to wszystko urzadzic, wybrac ilosc gosci, alkoholu itp ; ).

I pamietaj zeby wszystkie wartosciowe rzeczy schowac, zeby nikt nie rozje.bal nic ; D.

836.jpgNie ominie Cie tez sprzatanie ;].

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...