Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2 Phx Maly Problem

Buli8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam problem z l2 phx otórz znalazłem serwer na którym działają pakiety i działa ich wysyłanie.I problem tkwi w tym:Kupuje item pojawia sie multisellchoose kopiuje do send zmieniam to co potrzebne na 65535 robie send i na żołto w grze pisze ze kupiłem np damascus sword +65535 lecz jak otworze plecak to w plecaku jest on +0 i relog niepomaga bo juz próbowałem.Gdyby ktoś mógł pomoc to prosze o kontakt 10473427-gg.I odrazu mówie że tam napewno działa bo koleś bishop uderzyl mnie zwyklym mieczem na hita a ja tank full s.I sam sie przyznał że tego używa. Za wszelkie błędy przepraszam

Opublikowano

ja mam pytanko a raczej 2 czy ta gra jest darmowa i czy ktos moze mi dac link do pobrania i czy ruzniol sie te pacze bo ja za bardzo nie jestem doswaidczony w tyh sprwawah i prosze nie dawajcie mi minusuw dla zartu

i przepraszam za ortografie po prostu mam zepsutol klawaiture :( :( :( :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W lineage2 jest serwer oficjalny-platny jest on ogolnokrajowy.Prywatne serwery są darmowe.Path to jest najczesciej folder o nazwie system.Który znajduje się w folderze lineage2(gry).Kiedy np jesteś na stronie jakiegoś serwera masz napewno zakladke download i pisze download system albo download path to klikasz i pobierasz.Potem masz to w paczce jak pobrales otwierasz paczke zaznaczasz i wypakowywujesz foldery ktore sa w paczce do folderu lineage2(gry) Dziekuje pozdro buli :)

Opublikowano

Aha lineage2 ma kilka wersji (kronik) ktore morzesz c1,c2,c3,c4,c5,interlude,kamael,hellbound,gracia 1,gracia 2,gracia final,gracia epilogue. od wersji kamael dodana jest nowa rasa postaci o nazwie kamael ^^.Pobrac to mozesz szukając w gogle tylko niesciagaj c1,c2,c3 i c4 tez juz niewarto najlepiej interlude albo gracia final.Wystarczy że wpiszesz np l2 interlude download i cos znajdziesz do pobrania albo l2 gracia final download-oczywiscie w goglach ;D. Myśle że pomoglem :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy na l2M to niewiem ale Na l2j raczej napewno.Niestety żeby mieć np eq +65535 to praktycznie niema takich serwerów lineage ; /.Ponieważ to nie od serwera zależy tylko od gmshopa on ma zablokowane sprzedawanie broni na + wiecej niż 0.Na bardzo rzadkich serwerach to działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...