Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka - coś w deseń Rival 100

ProExtremePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na kupno myszy: Najchętniej bym coś dał poniżej tych 140 złotych, które kosztuje Rival 100, czyli coś koło 100 zł.

Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip): Raczej PALM, z myślą o CS'ie, ale myszka nie musi być, aż tak wielka.

Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.): Przede wszystkim FPS'y, dlatego chciałem wziąć gryzonia Rival 100, ale 140 zł to dla mnie dużo jak na myszkę.

Używane DPI: 400-1000 (tak szczerze to używałem chyba 800 albo 1000, bo miałem myszkę bez sterowników (DPI do tej pory nie wiem), bezprzewodową i z zestawu za który dałem 100 PLN >.<)

Rozmiar dłoni (w centymetrach): Od nadgarstka 19 cm, czyli jakieś 15-16 cm na gamingowe.

Wymagania specjalne: Żeby nie miała miliardu przycisków bocznych (ale, żeby był chociaż ten jeden), dobry sensor, zmienne DPI, normalny kształt - w sensie w miarę ergonomiczny.

I PREFERUJĘ BARDZIEJ OPTYKA.

Szukam czegoś w deseń Rival 100 i chce, żeby ta mysz starczyła na te 1-2 lata.

Macie jakieś propozycję? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...