Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesluszny Ban?

PlatinumMac10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh, tylko że na pc nie miałem nic pokroju  bola pytałem sie tylko CZY JEST TAKI SKRYPT, głupi kretynie

etc, nic nie używałem nie chciałem by to konto było zbanowane omijałem wszystko szerokim łukiem. 

Specjalista
Opublikowano

heh, tylko że na pc nie miałem nic pokroju  bola pytałem sie tylko CZY JEST TAKI SKRYPT, głupi kretynie

jasne k***a, tylko pytałem i dostałeś tylko bana XDD

Specjalista
Opublikowano

lol, chcecie liste programów na moim pc? / whr wracaj do działu z anime mangozjebie ;]

Chińskie bajki to ty szanuj, chodź poszukamy skryptów razem ;}

Opublikowano

nie skryptowałem. A NO SKRYPTOWAŁEM 2 LATA TEMU. CHYBA PRZEZ 30MINUT.

Wykluczam liste za co moglem dostac bana

MK JOGO / BOL / LeagueSharp / inne programy do cheatowanie / skryptowania 

jedynie co miałem to wooxy, ale nawet tego nie uzywalem i pod koniec 2k15 usunalem.

Specjalista
Opublikowano

Na początku piszesz, że nie używałeś, teraz że używałeś. no według mnie unban jak nic powinien być. Kappa

Opublikowano

a j****y smieciu, wystarczy zajrzeć w twoje tematy, żeby zauważyć że ban za nic 

http://www.mpcforum.pl/topic/1544579-skrypt-na-ip-przeciwnika/#entry13062475

jasne k***a, tylko pytałem i dostałeś tylko bana XDD

Weź uważaj  na słowa na daremna cenzura ci nic nie da ... regulamin się kłania . 

A wracając do tematu Rito nie banuje od tak, musiał mieć powód. 

Specjalista
Opublikowano

Na początku piszesz, że nie używałeś, teraz że używałeś. no według mnie unban jak nic powinien być. Kappa

gdzie napisalem ze uzywalem.

Przedostatnia twoja wypowiedź 

@^

Cenzura jest z automatu 

Opublikowano

NIE UZYWALEM MKLOLA/MKJOGO 

MAM CZYSTY KOMPUTER 

JEDYNE CO ZAWSZE DZIALA W TLE TO

ACTION/SPEEDFUN/BLOODY 5 /RYZER SYNAPSE

Pierwszy ban za nic! :P

200.gif

POMOGŁEM? ZOSTAW LIKA ! :D

Specjalista
Opublikowano

NIE UZYWALEM MKLOLA/MKJOGO 

MAM CZYSTY KOMPUTER 

JEDYNE CO ZAWSZE DZIALA W TLE TO

ACTION/SPEEDFUN/BLOODY 5 /RYZER SYNAPSE

Pierwszy ban za nic! :P

Nie pierwszy.

Opublikowano

Jak ban by był za flame bym zrozumiał :]

Napisalem do supportu napisal ze złamałem regulamin 

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

czyli ban za bloody5 oprogramowanie do myszki? lmao 

Specjalista
Opublikowano

Jak ban by był za flame bym zrozumiał :]

Napisalem do supportu napisal ze złamałem regulamin 

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

czyli ban za bloody5 oprogramowanie do myszki? lmao 

Jakbyś znał regulamin riotu, to byś wiedział, że to nie od myszki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...