Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Choroba

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu uprzedzam to nie jest fake jest to dla mnie k***a strasznie niepokojące i prosze was o pomoc jeśli oczywiście dacie rade..

Od wczoraj czuję się strasznie brzydko mówiać zajebany lekko przycpany jakby nie wyspany a spie dośc długo wczoraj miałem 37 temp dziś jest wszystko ok jestem bardzo senny czuje się jakby nie obecny wiem co sie dzieje dookoła ale przeżywam to jakby za jakaś szyba sam nie wiem jak to określic..Ciągle chce mi sie spać może to ma podłoze psychiczne ponieważ jade w sobote do hiszpanii i bardzo mi zależało żeby nie zachorować może mi odbiło nie wiem ale bardzo się boję...To wszystko jest dziwne kręci mi sie w głowie a niby nic mi nie jest...

Prosze o pomoc :(

Opublikowano

Rak mózgu, macicy, lewego palca u stopy i sutków - szykuj sobie trumnę...

Albo idź do lekarza  -.-

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

jeśli szyba to derealizacja sam to mam(powinieneś mieć też depersonalizacje że nie wiesz kim jestes)

bałeś się czegoś albo siedzisz cały czas przy kompie? 

Opublikowano

37 stopni to nie gorączka tylko normalna temperatura przy 30 stopniach na zewnątrz. Może mało wody pijesz? Najlepiej udaj się do lekarza.

Opublikowano

Niedojebanie muskofe.

Ziomuś, nie znam cię ani nic do ciebie nie mam, ale nie rób z siebie spierdoliny mózgowej i zamiast pisać tematy na forum o grach idźże do lekarza albo opowiedz o tym rodzicom, jeżeli jesteś niepełnoletni. Nikt tu nie jest lekarzem raczej i nikt ci nie powie czy ci c***a trza amputować czy nie.

I taka rada - nie radź się w takich sprawach mpc. Tu dostaniesz tylko trolle chuje muje dzikie węże. Od tego są inne fora.

A co do twojej choroby, to najwidoczniej za mało się ruszasz. Zmierz sobie ciśnienie może i wypij kawę. Może ci chęć do życia wróci.

Albo co jest też dobrą ideą, wyjdź gdzieś. Z kolegami czy co, powiedz sobie j**** kompa idę na melanż i ci się już spać nie będzie chciało, bo takie spotkania raczej bardziej rozbudzają niż usypiają.

A 37 stopni jest normalne.

19.jpg

Opublikowano

Idź do lekarza, a nie szukasz porad na forum o grach, w którym 90% to osoby niepełnoletnie z małą wiedzą na ten temat.  :((

#LenovoLegion Team

Opublikowano

znerwicowany jesteś panie, pierwsze to wizyta u lekarza.

pierdolnij sobie bongo i do spania to wstaniesz jak młody bóg

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Szukanie pomocy w internecie w tego typu sprawach to rzeczywiście kiepski pomysł. Temperatury nie masz, a senność i te inne niby objawy to pewnie najzwyczajniej w świecie przemęczenie organizmu. Ewentualnie ta słabo sprzyjająca organizmowi pogoda. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Ale k***a śmieszki "rak puc" "chemioterapia" "rak kolana". Poziom tego forum spada coraz niżej.

Opublikowano

Rak kutasa, amputacja wręcz wymagana.

PS ty tak serio czy naprawde jestes takim rakiem zeby pytac na forum o grach co ci jest?

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...