Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pytanie czy jesli dostalem bana np do 3 wrzesnia to ban zostanie zdjety automatycznie 2 wrzesnia o 23:59 czy musze czekac tak dlugo az szanowsny cieciu z supportu mi odbanuje konto?

bobbudowniczy61x9233.jpg
Opublikowano

A u mnie było inaczej ;D Jak dostałem bana na 1 dzień , była to dokładnie 11:39 a odblokowali mi drugiego dnia o godzinie 16 coś bo o 15 wbijałem i dalej blok był ;P Tak więc zależy na jaki Ci czas ustawią ;P

Opublikowano

A u mnie było inaczej ;D Jak dostałem bana na 1 dzień , była to dokładnie 11:39 a odblokowali mi drugiego dnia o godzinie 16 coś bo o 15 wbijałem i dalej blok był ;P Tak więc zależy na jaki Ci czas ustawią ;P

To bylo pewnie dawno temu co nie? zmienili teraz juz 2 tyg potem miesiac ( dalej nie pamietam :D )

Opublikowano

Dowiedzialem sie juz .

Po 5 godzinach czekania wkoncu jakis gm wszedl na irc i powiedzial tak jak pro elo elo ze ban zostaje zdjety o tej godzinie o ktorej zostal bany czyli np zostales zbanowany 5 maja o 12:23 i masz bana do 5 wrzesnia to zostanie ban zdjety 5 wrzesnia o 12:23 automatycznie prosze zamknac ten temat.

bobbudowniczy61x9233.jpg
Opublikowano

Nie wiem...

Ale mi się wydaje że od banują o tej godzinie o której zostałeś zbanowany...

A mój jedyny ban to na 23 lata... Nie doczekam się od banu.

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

UP a wiesz że to na pare lat 10 - 20 jest na zawsze xD ?

hmmm pierwsze słyszę mellow.gif raczej nie tylko chodzi o to, że mało kto zagra w to za 10-20 lat laugh.gif btw. serwy już chyba padną bo wejdzie metin3 jak nie metin 4 wink.gif

Opublikowano

Ta byl metin1 nawet jest stronka ktora dalej dziala ;) wygladal troche jak diablo 1

bobbudowniczy61x9233.jpg
Opublikowano

Za te 20lat nawet nie będziesz miał konta bo moi kumple dostali bany za zbieranie dropa w v2 i zostały usunięte ich konta^^.

Opublikowano

Za te 20lat nawet nie będziesz miał konta bo moi kumple dostali bany za zbieranie dropa w v2 i zostały usunięte ich konta^^.

jakas masz pewnosc ze zostaly usuniete ?To ze nie ma ich w rankingu to normalne nawet jak masz bana na 2 tygodnie to cie nie ma w rankingu.

bobbudowniczy61x9233.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...