Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z czego nie zdajecie? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej sory ten temat to jest jakiś do pochwalenia się, autor chce nie czuć się jak matoł że z histy nie zdaje?

Nudzi wam się aż tak bardzo?

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

ze wszystkiego mam jedynki bo te k***y od polaka, majcy i gegry mnie nie lubiom a one żondzo moja szkoła to smiecie jebac hwdp tylko widzew

Opublikowano

Matematyka, Polski, Angielski, Niemiecki, WF, fizyka, chemia, religia, informatyka, wos, biologia,

a z plastyki? Bo dostałem 3 z powodu rysowania członków na rysunkach innych uczniów. :v

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Matematyka, Polski, Angielski, Niemiecki, WF, fizyka, chemia, religia, informatyka, wos, biologia,

a z plastyki? Bo dostałem 3 z powodu rysowania członków na rysunkach innych uczniów. :v

Właśnie jeszcze z zajęć artystycznych i plastycznych

Opublikowano

Jak wielkim zjebem trzeba być i gównem intelektualnym, żeby nie zdać z jakiegokolwiek przedmiotu? xD

czasami nie da rady zdać na widzi mi się nauczyciela ..

widze się z kurwą od polaka w sierpniu "bo nie było kiedy"

Opublikowano

Jak wielkim zjebem trzeba być i gównem intelektualnym, żeby nie zdać z jakiegokolwiek przedmiotu? xD

wtf? To może wypadałoby ruszyć dupę do nauki i CAŁY rok trzymać oceny na 2, a nie skakać miesiąc przed końcem i się dziwić, że nie ma jak? xD

Opublikowano

wtf? To może wypadałoby ruszyć dupę do nauki i CAŁY rok trzymać oceny na 2, a nie skakać miesiąc przed końcem i się dziwić, że nie ma jak? xD

Nie chciało mi się uczyć, wolałem robić coś co mi się przyda w życiu 

Opublikowano

Nie chciało mi się uczyć, wolałem robić coś co mi się przyda w życiu 

Kopanie dołów i rowów? To ci się może wkrótce przydać z takim podejściem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...