Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godziny nieusprawiedliwione

Anverek1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w szkole nie chodzi się 2-3 tygodnie przed końcem roku, a ty masz dylemat czy opuścić 2 ostatnie dni?

Chodzi mi o to czy te godziny będą na świadectwie jako nieusprawiedliwione
Opublikowano

Przecież w ostatnich dniach to nawet obecności nie sprawdzają, chyba że chodzisz do jakiejś wyjątkowej szkoły.

Zwykle gimnazjum w którym istnieje największe gowno na świecie jakim jest e dziennik xds
Opublikowano

U mnie w gimnazjum ostatni tydzień był po naradzie, za to w liceum dopiero dwa ostatnie dni można było opuścić, aby nie ponieść żadnych konsekwencji. Zależy od szkoły, popytaj się znajomych czy coś wiedzą o tym.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gdzie na świadectwie są wpisane godziny? 1 raz o takim czymś słyszę...

wpx_943d8bfbee91157b3bd07b5bc4e1cd8e.jpg

+1

Sam ostatnio świadectwo z gimby sprawdziłem i nic tam nie było o godzinach

Ogólnie to na początku czerwca miałem 50 godz uspr i 30 nieuspr (od marca) + majówka + matury + Wielkanoc to kurde, dużo. Od początku tego tygodnia nie chodzę. Ogólnie to od czerwca praktycznie codziennie uciekałem - technikum, pełno zastępstw, wycieczki, TESTY ZAWODOWE, każdy ma wyjebane w czerwcu. 

Opublikowano

po radzie w zasadzie mozna nie przychodzic, bo i tak nic sie nie zmieni, zreszta nie gdzie dac godzin nieuspr na swiadectwo, jedynie one znacza cokolwiek przy wystawianiu oceny z zachowania

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...