Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Time-TS3.pl Bo liczy się tylko zabawa

Selectof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właściciel serwera to kompletnie nieudolny człowiek, nie mający pojęcia o czymkolwiek związanym z ts3, na serwerze panuje chaos i burdel co można stwierdzić po samym wyglądzie, układzie kanałów czy też rang.

Serwera nie polecam, chyba że ktoś lubi siedzieć w ''chlewie''  ^^

Opublikowano

Właściciel serwera to kompletnie nieudolny człowiek, nie mający pojęcia o czymkolwiek związanym z ts3, na serwerze panuje chaos i burdel co można stwierdzić po samym wyglądzie, układzie kanałów czy też rang.

Serwera nie polecam, chyba że ktoś lubi siedzieć w ''chlewie''  ^^

Akurat opinia tak nic wartościowego człowieka jak ty wcale mnie nie interesuje dalsze twoja pisane w tym temacie będzie zgłaszane.

Dziękuje

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, nigdy nie widziałem większej ilości znaków specjalnych, nawet na portalach społecznościowych tak to nie wygląda. Nie wiadomo, co gdzie i jak, brak estetyki. Wszedłem tylko zobaczyć ts, ewentualnie porozmawiać sobie z nudów i już po kilku sekundach w poczekalni dostaję bana za nic.

507011470738422887779.jpeg

Tak właśnie zachowuje się administracja tego ts. Zbyt dużo siedziałem na serwerach ts i powiem tyle - śmiech na sali. 

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, nigdy nie widziałem większej ilości znaków specjalnych, nawet na portalach społecznościowych tak to nie wygląda. Nie wiadomo, co gdzie i jak, brak estetyki. Wszedłem tylko zobaczyć ts, ewentualnie porozmawiać sobie z nudów i już po kilku sekundach w poczekalni dostaję bana za nic.

507011470738422887779.jpeg

Tak właśnie zachowuje się administracja tego ts. Zbyt dużo siedziałem na serwerach ts i powiem tyle - śmiech na sali. 

Dostałeś bana ponieważ nie potrzebni mi są ludzie z lothari na ts 

Opublikowano

To co to, właściciel wybiera sobie jakie osoby mają siedzieć na ts, a jakie nie? Możesz sobie nadać bana jak ktoś łamie regulamin, a nie wchodzi pogadać. To chyba publiczny serwer teamspeak? - dla wszystkich

Było sobie prywatny zrobić, jak masz problemy. Jak wchodzę do publicznego metra, to mnie też wyganiają bo jestem z innego miasta. Pogrążasz się, nie rób już pośmiewiska typie xD

343731479829004887779.png

Opublikowano

To co to, właściciel wybiera sobie jakie osoby mają siedzieć na ts, a jakie nie? Możesz sobie nadać bana jak ktoś łamie regulamin, a nie wchodzi pogadać. To chyba publiczny serwer teamspeak?

Było sobie prywatny zrobić, jak masz problemy. Jak wchodzę do publicznego metra, to mnie też wyganiają bo jestem z innego miasta? Pogrążasz się, nie rób już pośmiewiska typie xD

Dobrze może się pogrążę nie rusza mnie to ale nie będę też prowadzić dyskusji z tobą 

Pozdrawiam

Opublikowano

Zaczną się teraz negatywne opinie ze strony Teamu Lotharia.pl, ponieważ rozwiązałem z nimi współpracę dobrze trudno każdy ma prawo na napisane swojej opinii.

Dlaczego rozwiązałem z nimi współpracę przez nie uczciwość administracji skąd to wiem posiadałem tam rangę SGM niestety nie mam żadnych dowodów na to było to mówione na kanale i nie nagrywałe rozmowy , ale mam jeden dowód będąc SGM miałem płacone w sm na prywatną postać i "właściciel" serwera sam mi zaproponował, że mogę sprzedać te sm na allegro niestety potem się rozmyślił, ponieważ wyszły moje dane na jaw typy fb jak pisze mi, że to jednak nie wypali z tym allegro.

Opublikowano

Zaczną się teraz negatywne opinie ze strony Teamu Lotharia.pl, ponieważ rozwiązałem z nimi współpracę dobrze trudno każdy ma prawo na napisane swojej opinii.
Dlaczego rozwiązałem z nimi współpracę przez nie uczciwość administracji skąd to wiem posiadałem tam rangę SGM niestety nie mam żadnych dowodów na to było to mówione na kanale i nie nagrywałe rozmowy , ale mam jeden dowód będąc SGM miałem płacone w sm na prywatną postać i "właściciel" serwera sam mi zaproponował, że mogę sprzedać te sm na allegro niestety potem się rozmyślił, ponieważ wyszły moje dane na jaw typy fb oto ss https://scr.hu/ZO5J7j jakpisze mi, że to jednak nie wypali z tym allegro.

To była propozycja dotycząca zakupu Yang na allegro. Jak każdy wie, banujemy za handel na allegro. Miałeś kupować aukcje i podawać nicki do banowania, a że rozdawałeś swoje FB na lewo i prawo to nie miało to sensu, bo nikt tych Yang nie sprzedałby Ci.

Dlatego powiedziałem, żebyś nie kupował tych aukcji.

Marne prowo, próbuj dalej.

A co do tego TSa, to nie polecam, patologia jak c**j, admin rozdaje IP użytkowników na lewo i prawo, banuje za nic.

Radzę tam nie wchodzić.

Opublikowano

Dlaczego rozwiązałem z nimi współpracę przez nie uczciwość administracji skąd to wiem posiadałem tam rangę SGM niestety nie mam żadnych dowodów na to było to mówione na kanale i nie nagrywałe rozmowy , ale mam jeden dowód będąc SGM miałem płacone w sm na prywatną postać i "właściciel" serwera sam mi zaproponował, że mogę sprzedać te sm na allegro niestety potem się rozmyślił, ponieważ wyszły moje dane na jaw typy fb oto ss https://scr.hu/ZO5J7j jakpisze mi, że to jednak nie wypali z tym allegro.

To była propozycja dotycząca zakupu Yang na allegro. Jak każdy wie, banujemy za handel na allegro. Miałeś kupować aukcje i podawać nicki do banowania, a że rozdawałeś swoje FB na lewo i prawo to nie miało to sensu, bo nikt tych Yang nie sprzedałby Ci.

Nie mam ochoty nic próbować zakończyłem z wami jakikolwiek kontakt ale jeżeli dalej będzie coś pisać to poświęcę swój czas i poczytam archiwum naszych rozmów i porobię ss

Pozdrawiam

A co do tego TSa, to nie polecam, patologia jak c**j, admin rozdaje IP użytkowników na lewo i prawo, banuje za nic.

Radzę tam nie wchodzić.

Ja nie ddosuje własnych graczy serwera oto ss https://scr.hu/Gm3XzZ

Opublikowano

Nie mam ochoty nic próbować zakończyłem z wami jakikolwiek kontakt ale jeżeli dalej będzie coś pisać to poświęcę swój czas i poczytam archiwum naszych rozmów i porobię ss

Pozdrawiam

Straszysz mnie? Chyba chcesz żeby Twój serwer TeamSpeaka nagle przestał działać - to nie jest groźba, tylko informacja że serwer posiada podstawowe błędy.

Opublikowano

Pozdrawiam

Straszysz mnie? Chyba chcesz żeby Twój serwer TeamSpeaka nagle przestał działać - to nie jest groźba, tylko informacja że serwer posiada podstawowe błędy.

Nie straszę nawet bym się nie ośmielił ja z wami zakończyłem współpracę i jakikolwiek kontakt ale jak sami zaczynacie to, co mam stać bezczynnie i się przyglądać?

Opublikowano

Nie polecam serwera, administratorzy nie ogarnięcie, właściciela to samo się tyczy.

Kanał na kanale, cały design serwera nie pasuje... To jest tablica znakowa na tym serwerze? Bo nie wiem jak to można nazwać...

Nie polecam siedzieć na tym serwerze ;v

Opublikowano

No wygląd teamspeaka to taki 3.5/7 nie jest tak super, ale nie jest tak złe .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...