Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piekło w S1

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Czemu nie mogę wyjść z tego cholernego silvera I?

Non stop wygrywam wszystkie mecze, non stop jestem pierwszy w tabeli i nic.

Nawet znajomi jak grali na moim koncie to mieli po 50-60 fragów. :/

Opublikowano

Cześć.

Może miałeś wcześniej bardzo dużo przegranych i teraz ciężko się odkuć. Najlepiej kup nowe konto.

Opublikowano

Cześć.

Może miałeś wcześniej bardzo dużo przegranych i teraz ciężko się odkuć. Najlepiej kup nowe konto.

haha kup nowe konto :D :D :D za słabo grasz i Ci nie daje awansu 

Opublikowano

Jakbys wygral z 10 meczy pod rzad, z takimi statami zwlaszcza to izi awans, pewnie 3-5 starczylyby, daj ss z zakladki Twoich meczy, bo cos nie idzie wierzyc, bardziej wyglada to na placz nooba, potem cos zaradzimy, nie zostawie Cie :D (maplkuj @Oski0202

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jakbys wygral z 10 meczy pod rzad, z takimi statami zwlaszcza to izi awans, pewnie 3-5 starczylyby, daj ss z zakladki Twoich meczy, bo cos nie idzie wierzyc, bardziej wyglada to na placz nooba, potem cos zaradzimy, nie zostawie Cie :D (maplkuj @Oski0202

Raz miałem serię 20 winów i jeden loose (13 winów, loose i 7 winów) i jakoś nie awansowałem, a bardzo często otwierałem. :) Systemu awansu nikt nie zna.

Opublikowano

Przypominam, że rangi opierają się na systemie ELO.

Istnieją dwa czynniki wpływające na pkt ELO

1. Ilość wygranych rund w meczu.

2. Ilość MVP w meczu.

Dlatego iż komentarze typu "wygrałem 20 meczy i ani jednego nie przegrałem" jest tutaj zbędne, ponieważ zdziwie niektórych fanatyków gry TAK TO NIE DZIAŁA.

Opublikowano

2. Ilość MVP w meczu.

Dlatego iż komentarze typu "wygrałem 20 meczy i ani jednego nie przegrałem" jest tutaj zbędne, ponieważ zdziwie niektórych fanatyków gry TAK TO NIE DZIAŁA.

Raz, że nikt nie wie jak to działa to dwa sam sobie zaprzeczyłeś xD. Wygranie 20 meczy standardowo (bez poddawania) oznacza 320 wygranych rund i ok. 80+MVP, czyli wszystko co napisałeś, że się liczy.

Opublikowano

To juz jestem cheaterem i jak zagralem 10 meczy bez haxow to mi dalo g1 xD­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

A może jakaś dobra dusza która kozaczy w cs'a chciała spróbować swoich sił na silverach i pomóc wyjść z s1 :D?

Nie widzę problemu :) Ale jak łatwo się domyślić nic za darmo.

Ranga, którą chciałbyś mieć jest do ustalenia.

Opublikowano

A może jakaś dobra dusza która kozaczy w cs'a chciała spróbować swoich sił na silverach i pomóc wyjść z s1 :D?

W sumie mogę zagrać kilka meczy*, bo dawno nie grałem, a chcę zaliczyć "wielki powrót"

*Nie za darmo/ jak coś odezwij się PW 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

2. Ilość MVP w meczu.

Troszke sie mylisz nie ilosc wygranych rund tylko ilosc zabic w danej WYGRANEJ rundzie czyli wiecej pkt. przydziela jak przydasz sie w wygranej rundzie a mvp daje pare pkt. ale wazniesze sa kille w wygranej rundzie :).

A do autora tematu moge cos zagrac na koncie kolegi z tb :/, i tak jutro np. bede wyciagal z kolega konto ktore ma taki sam problem.

Opublikowano

Co się dzieje z tymi ludźmi? Pieniądze za wyjście z S1 chcą.  :lenny:

Widziałem tam, że jakieś ELO, czy inne gówna - mi się bardziej wydaje, że to trochę taka loteria. Grając kiedyś z kumplami, nie mogę zaprzeczyć, że "kerowałem", jednakże oni otrzymywali wyższe rangi o wiele szybciej, niż ja, mając po 2-3 MVP i zamykając, bądź będąc przedostatnim. Co do wyjścia z S1 to dziwne, że koledzy wbijali Tobie po 50-60 fragów, a Ty nadal tam siedzisz. Moim zdaniem są dwie, a raczej trzy opcje - granie i "męczenie" się, kupno nowego konta, bądź jeżeli nie masz tam dużej ilości gier to sprzedaż konta Steam i kupno nowego.   

16a2hh.gif

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak męczenie się :) Jeżeli ktoś tak traktuje samą grę w csa, to nigdy nie dojdzie do wyższych rang (przynajmniej taka jest moja opinia). Jeżeli kolega chce, to myślę, że w krótkim czasie jestem w stanie wyciągnąć to konto do dmg/le, zależnie od tego ile będę miał czasu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...