Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka uwag na temat Teriosa

Hawwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że marmur hacka popsuli troszkę i dali utrudnienie a tak fajnie się grało na nim :D

I bez niego się gra fajnie  :yay:  :yay:

Jak z liczbą graczy? 

Opublikowano

Szkoda, że marmur hacka popsuli troszkę i dali utrudnienie a tak fajnie się grało na nim :D

Jak z liczbą graczy? 

Licznik na stronie jest.

Opublikowano

Jak z liczbą graczy? 

Licznik na stronie jest.

Grałem rok temu na teriosie, oszukano mnie na 2kkkk przez Tutora miałem ss'y nawet weryfikacyjne, 100zł psc miałem dostać no to tutor wziął kod, a następnie go wykorzystał, i potem mówił, że nie ma czasu i wyszedł z ts'a, bardzo dziwne, grałbym dalej na teriosie no ale cóż zrobisz jak nic nie zrobisz, całe wakacje tamte wstecz poświęciłem się dla tego serwera...

Opublikowano

Jak z liczbą graczy? 

Licznik na stronie jest.

Grałem rok temu na teriosie, oszukano mnie na 2kkkk przez Tutora miałem ss'y nawet weryfikacyjne, 100zł psc miałem dostać no to tutor wziął kod, a następnie go wykorzystał, i potem mówił, że nie ma czasu i wyszedł z ts'a, bardzo dziwne, grałbym dalej na teriosie no ale cóż zrobisz jak nic nie zrobisz, całe wakacje tamte wstecz poświęciłem się dla tego serwera...

Teraz jest całkowicie inny team, nie możesz porównywać nas do poprzednich wersji. 

Przykra sprawa ci się trafiła, na pewno na mojej odsłonie taka sytuacja nie miałaby miejsca.

Opublikowano

Jak z liczbą graczy? 

Licznik na stronie jest.

Teraz jest całkowicie inny team, nie możesz porównywać nas do poprzednich wersji. 

Przykra sprawa ci się trafiła, na pewno na mojej odsłonie taka sytuacja nie miałaby miejsca.

Jaka masz pewnosc ?

W skladzie tuta masz 17 latkow ktorzy gdy zobacza wieksza kwote na pewno z tego skorzystaja i co wtedy ?

Ukarasz owa osobe banem ? Po uzyskaniu 200/300 zl nie bedzie owej robic roznicy czy grac bedzie na Twoim serwerze czy tez nie i taka jest prawda.

Nie masz nad tym kontroli - osoba ktora znasz szmat czasu potrafi wbic Ci noz w plecy. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...