Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ServerInfo hamachi

hinczyk012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam maly problem z serwerem hamaci a mianowicie pliki wgralem wszystko sie wgralo oki ale mam caly czas blad z polaczeniem a jak wpisze zle pasy to wychodzi ze zly login i haslo  rot rozpakowalem i dodalem tylko ip swojego serwera jest ktos wstanie mi pomoc ? na pewno sie odwdzięczę :)

pliki z tego tematu------->  http://www.mpcforum.pl/topic/1381149-pliki-serwerowe-lastiviaeu-s2-mysql/

Opublikowano

Ja miałem podobnie, w sensie ze jak wpisałem passy to niby mnie logowalo i wgl, ale po "logowanie..." wywalało mi "nieprawidłowy login lub haslo" (jeśli używasz epack32) wywaliłem plik epack32.cfg i wywalilem rooty, następnie odpaliłem epack32 ponownie, wypakowalem rooty zmieniłem ip i spakowalem. Mi pomogło, tez możesz spróbować ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Ja miałem podobnie, w sensie ze jak wpisałem passy to niby mnie logowalo i wgl, ale po "logowanie..." wywalało mi "nieprawidłowy login lub haslo" (jeśli używasz epack32) wywaliłem plik epack32.cfg i wywalilem rooty, następnie odpaliłem epack32 ponownie, wypakowalem rooty zmieniłem ip i spakowalem. Mi pomogło, tez możesz spróbować ;)

Ziomek nie uzywam tego programu tylko EterNexus i mi blad wywala a jak zle passy wpisze to ze zly login....;/

Opublikowano

1. Sprawdź wpisując w konsolę " top " czy wszystkie kanały oraz logowanie jest włączone.
2. Sprawdź czy w serverinfo na pewno wpisałeś poprawne dane.
3. Jesteś pewien że wszystkie porty masz odblokowane?

Dawno nie spotkałem się z tym błędem więc próbuje pomóc po omacku.

Opublikowano

1. Sprawdź wpisując w konsolę " top " czy wszystkie kanały oraz logowanie jest włączone.

1. wszystko jest chodzi i jest ok 

2. na pewno wpisane jest dobrze 

3 co maja porty do zalogowania sie ( u mnie) nie musza byc wlaczone zeby ja sie zalogowal ;p

Opublikowano

1. wszystko jest chodzi i jest ok 

2. na pewno wpisane jest dobrze 

3 co maja porty do zalogowania sie ( u mnie) nie musza byc wlaczone zeby ja sie zalogowal ;p

1. komenda "ps" lepiej sie sprawdza

3.Musza być ;V 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...