Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA GRA NA DWIE OSOBY

Crisu3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie, czy jest opcja żebym mógł grać PC na dwóch graczy, chodzi mi o to że np. mam dwa pady od xbox'a i są połączone z PC i chciałbym zagrać ja vs mój brat (załóżmy) OFFLINE. Da się? jak tak, to jaką wersję fifki musiałbym mieć?

Opublikowano

Da się na jakiejkolwiek fifie.

Jeśli masz normalnie 2 pady już skonfigurowane z PC to normalnie wchodzisz w szybki mecz i wybieracie strony.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

No, no mi po prostu o to chodzi, bo na pc widzę tylko te FUT i raczej zwykłej fify nie ma, więc jak na tym FUT można pykać offline 1vs1 to sztos, o to mi chodziło :)

Opublikowano

No, to w takim razie mogę prosić o linka do takowej fify, gdzie będę mógł pograć 1vs1 offline? Bo same FUT widzę..

Opublikowano

Na prawdę nie wiem, jak Ci to prościej opisać.

Pobrałeś fife 15. Jeśli pirat, to nie będziesz miał dostępu do funkcji online, czyli FUT itp.

Pirat służy tylko i wyłącznie do grania offline.

Opublikowano

Czyli jednym słowem pobierając "fifa 15 ultimate team" z torrentów pogram 1vs1 bez problemu na jednym kompie?

Opublikowano

Zrozum, nie pobierasz "FIFA 15 UT" tylko "FIFA 15". UT jest wbudowany w fifę, nie jest to oddzielna wersja. Ale w niego nie zagrasz, jak nie kupiłeś fify.

Pobierając FIFA 15 z torrentów pograsz 1vs1 na jednym kompie offline.

Opublikowano

A, masz jakiś sprawdzony link z torrentów? żeby nie pobierać paru naraz i sprawdzać, wolałbym już pewniaka. :) Jeśli takowy posiadasz prześlij tu po prośbie lub pw i temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...