Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euro 2016

Misiegg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i mamy już półfinały. Nie mogę się doczekać meczu Portugalia kontra Walia, dwóch liderów Realu mierzy się ze sobą. Walia będzie miała ciężej bez Ramseya, ale nadal mogą awansować. Niemcy moim zdaniem odprawią Francję do domu. 

denzel.png

Opublikowano

No i do ćwierćfinału doszliśmy! :D

Przeszliśmy do historii ;)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Coś mi się zdaje że Portugalią z Walią wygra i Niemcy również wygraja tyle że całe Euro.

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Portugalia z Walią wygrała wynikiem 2:0, czyli nawet nieźle. Zaszli dosyć daleko, pewnie przegrają z Niemcami, Niemcy wygrają Euro 2016, chociaż szczerze... nie chciałbym. 

#edit

no ale cóż, należy kibicować sąsiadom, pogratulować wyników ;p

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Portugalia wyglądała dzisiaj z perspektywy całego turnieju bardzo dobrze, zapowiada się ciekawy finał :) Polska bez wstydu

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Portugalia czyste szczęście, że zaszli aż do finału... Również uważam, że ten finał kompletnie im się nie należy. Ale nie ma co rozmyślać FRANCJA! ;)

Opublikowano

Ja ogólnie obecnie bardzo kibicuję Francji, moim zdaniem zasługują na wygraną turnieju Euro w tym roku. ;) Szczególnie liczę na Griezmanna, który ostatnio wykazał się niezłym pokazem umiejętności. Nawet ma własny taniec zwycięstwa, spoko gościu, nie to, co ten cały spięty, wredny Ronaldo :makka: 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Wszystkie mecze piłki nożnej, tak samo jak gole mają w sobie odrobine szczęścia.. Osobiście jestem za Portugalią, mają paru młodych i szybkich piłkarzy którzy mogą poczarować, i CR7. 

Opublikowano

Finał może być ciekawy :) czuje dogrywkę

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Co prawda w grupie im nie wyszło totalnie, ale zwróćcie uwagę na późniejszych przeciwników

- Chorwacja, może trochę bez formy, ale nadal to Chorwacja

- Polska, drużyna z chyba najlepszą defensywą na EURO

- Walia, jedna z niespodzianek turnieju, potrafiąca wyeliminować Belgię

- Francja, gospodarz turnieju, zdecydowany faworyt finału i grali bez Ronaldo

Na pewno byli, co zasłużyli bardziej, ale Portugalia zrewanżowała się za 2004 rok i teraz w finale, to oni byli taką Grecją.

denzel.png

Opublikowano

1158114682258961504188.jpeg

Całe te EURO było do kitu. Plusem była jednak zorganizowanie, piosenka od Davida Guetty, Zary i pilnowanie porządku.

Polacy mieli chyba największe szanse dotarcia do finału. Szkoda tylko Milika, który nie potrafił trafić do pustej bramki. :<

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Nasza reprezentacja ładnie zagrała, szkoda, że nie wyszło przy karnych. Miałam  nadzieję, że Francja wygra, ale niestety :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...