Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euro 2016

Misiegg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i wyszliśmy w końcu z grupy. Pamiętam jak 4 lata temu na Euro wstydziłam się trochę za grę naszej reprezentacji, tak teraz jestem dumna. :)

Widzę sezonowiec :) Przecież Polska od lat 80-90 (coś pomiędzy tym) nie wyszła z grupy na imprezie międzynarodowej. 

Opublikowano

Ostatni raz wyszliśmy z grupy 30 lat temu :)

Teraz mamy szansę na półfinał, z tego co wiem to gramy z Szwajcarią.

W meczach 5-8 są Anglia, Francja, Niemcy, Hiszpania i ktoś jeszcze z tych lepszych teamów, więc nie wiem czy finał będzie emocjonujący.

Opublikowano

Jeśli się nie zatrzymają na Portugalii to będzie dobrze ;)

Opublikowano

Czekamy na czwartek i zobaczymy co się będzie działo :D

Opublikowano

Włochy odsyłają Hiszpanię do domu, a Islandia Anglię. Pary ćwierćfinałowe prezentują się tak:

Portugalia - Polska

Niemcy - Włochy

Walia - Belgia

Francja - Islandia

denzel.png

Opublikowano

W czwartkowym meczu Niemiec jest sędzią także to raczej będzie ostatni mecz naszych reprezentantów choć jestem za tym aby rozgromili Portugalczyków. 

Opublikowano

W czwartkowym meczu Niemiec jest sędzią także to raczej będzie ostatni mecz naszych reprezentantów choć jestem za tym aby rozgromili Portugalczyków. 

Ja także mam nadzieję, że ich pokonamy, choć mam lekką niepewność co do tego meczu i czuję, że możemy go przegrać. :v

Opublikowano

jutro wpierdol z Portugalią i wakacje ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...