Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wejscie Do Gry Po Wyborze Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postawilem niedawno serva. Zagralo na nim 2 osoby i stalo sie cos dziwnego. Nie moge sie zalogowac to znaczy jestem na wyborze postaci a dalej nie pojdzie tylko wywala do ekranu logowania. Wie cos ktos o co chodzi???

Gracze sie zaloguja ale oni sa poza m1 a ja w m1. Moze ma cos to zwiazek z tym ze dodalem nowego npc oni sie loguja a ja juz nie moge HELP!!!!!!!!!!!!

Dam + lub 5 jak ktos mnie nauczy dawac tylko prosze o pomoc.

Moze ktos tez da link do tematu w ktorym jest napisane jak usunac serva doszczetnie albo jak go reaktywowac. Ja nie znalazlem!!!!

Opublikowano

Też miałem taki problem. Tkwi to w połaczeniu na Hamachi. Są tunele bezpośredni(zielona kulka) i pośredni(niebieska kulka), aby cb lub twoich znajomych z serwera musisz mieć połaczenie bezposrednie(zielona kulka). Niestety nie wiem jak to zrobić. Kiedyś z kumplem to rozszywrowalismy dlaczego nas wywala ale nie wiemy do dziś co wpisac itp aby był tunel bez pośredni.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Moze przeczytajcie dobrze Temat ?? Napisal " postawilem niedawno serwa" czyli niema to nic do hamachi bo nawet jak sie ma swojego serwa to mozna grac bez hamachi

Wymoderowano - Makin

Opublikowano

To nie ma nick wspolnego z hamachi -ale zawsze mozesz sprobowac na starej wersji 1.0.25

Jakie masz wysyłanie -upload ?

To jest ukryta treść, proszę

Tak jak ktos juz powiedzial mogles zbugowac mape dodaja nowych NPC ,jezeli grasz to mozesz skorzystac z mojego TuTa ,jest w nim czysty pliczek english ,ktory wrzocasz przez WInSCP.

gwarantuje on spolszczone questy i wogole i mamy sa odbugowane :D sproboj dodac NPC na nich :D powinno zadzialac i sie polaczysz ;p

a jak nie to nic nie kombinuj tylko przywoluj je komendami :D