Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Mu 2 | Full PvP Server | Non Reset | 5/7 pts | Balanced

miazga1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do gry niezdecydowanych :) . Serwer bardzo stabilny , ciekawa opcja rywalizacji tylko Polaków musi być więcej :D 

Opublikowano

Po pierwsze polaków musi być duzo wiecej, po drugie widzę ze czesc polaków juz pouciekała do innych mocnych G a po 3 top G ma juz 2 ally i są raczej nie do ruszenia na CS;/ tylko nie wiem czy jest dzisiaj już CS czy dopiero za tydzien, jak dzisiaj to słabo ale jak za tydzien to można coś pomyśleć ale do tego trzeba ludzi;p 

Opublikowano

no to zbieraj ekipe tam od siebie i wbijajcie tutaj;p watpie zeby dzisiaj był CS bo cos by o tym było a tu cisza;p wiec do nastepnego weekendu cos mozna pomyslec ;d

Opublikowano

CS jest dopiero za tydzień. Admin specjalnie przełożył datę CS po to żeby normalni gracze (nie donatorzy) mogli wbić levele i trochę się ubrać. Za realną kasę można kupić coinsy a za nie seale dające szybszy exp w grze. Ale te seale można też kupić od graczy za zeny w grze. Ja nie wydaje na priv serwery nigdy ani grosza i nabijam bez seali. Zacząłem 3 dni po otwarciu serwera, więc i tak jestem trochę spóźniony ale jak dobrze pójdzie jutro wbiję lvl 400 a  potem master skille. Pamiętajcie, że to serwer bez resów. Mocno znerfiony jest rf i sumka. Granie w party naprawdę się opłaca (dużo wyższy exp).

Opublikowano

oczywiście ze mozna kupic za zeny ale zeny na tym serwerze są cenniejsze od kamieni i itemów;p faktem jest to że bez donate wbijesz od 350 do 400lvlu a z donate ktos wbije w tym czasie od 400 jakies 150ml jak nie lepiej;d mając opcje tylko 2 acc na ip to istnieje cos takiego jak party;p bo ostatnio ciezko na innych serwerach o to;p opłaca się w pt grać ale raczej nie full;p ja w 4 osoby dostaje więszky exp niz w 5 osob;p mając najwyzszy lvl a piąta osoba ma 150lvl niższy ode mnie;p fajnie jakby polaków się trochę zlecialo i robić coś powaznego ;p mam nadzieje ze wtedy tez kilku polakow co poszlo do obcych G wroci do PL guild ;d

Opublikowano

Siemka zdecydowałem że wbijam na serwer myślę że pomożecie macie pozew jakieś rady na początek kupiłem sobie 1000 wcoin

Opublikowano

wbij kolo 100lvl zebys mogl spokojnie afk postawic i jak kupisz 3seale na jeden dzien (320wcoin) to spokojnie wbijesz mysle 350 w ciagu jednego dnia, moze nawet lepiej jak bedziesz mial dobre pt;p do 400 jakos dobijesz;p a reszte zostaw na ml lvle;p pande mozna kupic minimum na tydzien za ponad 600 wiec nie ma sie co w to pchac;d 3 seale Ci wystacza do 400 a pozniej bedziesz mial na kolejny 1 dzien i wbijesz ze 100ml ;p a juz na 100ml spokojnie sobie poradzisz;d

Opublikowano

aaa wbije trzeba dać kolejnemu serwerowi szanse bo po masakrze na NoMercy jakoś chęć gry mi spadła , @EE i @BK wbija na Rejon ! ;)

@Up, Stronka Nie pyrka ;c

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

przewaga w expie jest olbrzymia na szczęście tylko w expie, +/- Wbicie 400 bez Donate to 5-6 dni

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

w expie przy donate niestety jest olbrzymia ;p ale cs ma byc w przyszly weekend albo jeszcze w nastepny z tego co pisałem z adminem, wszystko ma niby zalezeć o graczy kiedy będa chcieli, tylko ze w sobote niby ma byc cs. Wbijać!

Opublikowano

jak może lecieć ci wolniej skoro w pt jest więcej doświadczenia ;) ? . 

Nie ma panowie tragedii gram 3 dzień nie robiąc nockę za nocką mam 2x postacie 300 lvl bez donatów itd :) tak że jeśli ktoś się wahał rozpocząć grę polecam teraz rozpocząć do póki są gracze i jest zainteresowanie ze strony administracji serwera :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...