Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące vac.

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące vac.

Bo dostałem kiedys vac za ov ale takie pytanie czy były by większe szanse na nie dostanie vaca.

Ponieważ grałem w jednym dniu 9 upro zeby zdobyć expa na 3 stopień i na tych meczykach strzelałem przez ściany dostawałem dużo reportów.

I teraz takie pytanie czy jak bym w tym samym dniu co zagrałem tyle uproszczonych to czy jak grałem 2 mecze turniejowe to czy mógłbym nie dostać vaca?

Bo dostałem może gdzieś 30 reportów to czy bym nie dostał tego vaca?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

­Na serwerach typu Demolka, Wyścig Zbrojeń, Uproszczony nie ma OV, jeżeli cheat był UD to jesteś czysty. Jak paliłeś ryja przez ściany na turniejowym to będzie VAC

Opublikowano

­Na serwerach typu Demolka, Wyścig Zbrojeń, Uproszczony nie ma OV, jeżeli cheat był UD to jesteś czysty. Jak paliłeś ryja przez ściany na turniejowym to będzie VAC

Reporty z innych rodzajów gry oficjalnych sumują się i decydują o tym, czy lecisz na OV.

Zresztą typie jaki ty jesteś żałosny.. w każdym temacie szukasz sposobów na oszustwo, wyłudzenie skinów. Weź się ogarnij.

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia.

Albo nie ile max reportów muszę dosatć żeby jakiś meczyk wylądował na ov?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...