Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w banku

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiślański Bank Spółdzielczy. Konto założyłam spontanicznie w pierwszym lepszym banku. Teraz żałuję, że się nad tym nie zastanowiłam. 

Za kartę pobierają mi ok 6 zł, dokładnie nie wiem ile, ale zawsze mniej więcej tyle nie mam. Sprawdzając stan konta u siebie w banku płacę 2 zł, a w innym 5 zł. 

Najlepszym bankiem według mnie do polecenia to PKO. 

Opublikowano

BZWBK, może nie ma jakichś dodatkowych bajerów, ale mam tam konto od 1,5 roku~ i zero problemów, wygodna aplikacja mobilna. Ogólnie polecam.

Słyszałem, też wiele dobrego o Milenium, ale tutaj nic nie mogę potwierdzić. 

+ PKO ma chyba darmowe bankomaty w całej Polsce, ale siostra narzekała na wolno idące przelewy.

Opublikowano

BZWBK, może nie ma jakichś dodatkowych bajerów, ale mam tam konto od 1,5 roku~ i zero problemów, wygodna aplikacja mobilna. Ogólnie polecam.

Słyszałem, też wiele dobrego o Milenium, ale tutaj nic nie mogę potwierdzić. 

+ PKO ma chyba darmowe bankomaty w całej Polsce, ale siostra narzekała na wolno idące przelewy.

Tak, bankomaty są wszystkie darmowe w PKO. 

Jeżeli chodzi o przelewy to się nie zgodzę. Idą dokładnie tak samo jak w większości innych banków. 

Opublikowano

Jak masz poniżej 20 lat to polecam BZWBK. Konto >20 oferuje korzystanie z wszystkich bankomatów na całym świecie za free, darmowe przelewy i jakieś tam oprocentowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...