Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Rafałku.

Powodzenia z serwerem.

Skąd truta ?

Riper, Niebieska Śmierć, Beran

+ lodowa wiedzma i z mobow w av (ISIS czy jakos tak)

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy bedzie dzialac strona golowna?

Czy na serwerze sa 6/7 bony?

Skad dodania i zmianki bo nie widac ich u handlarki? Na start od razu?

Czy klasy sa zbalansowane? Czy jednak ktoras silniejsza jest ?

Opublikowano

­Thor,Maze czekamy na start !!!!

Zapraszam wszystkich na forum serwera,są prezentacje gildii można zmontować ekipę na start !!!!

Opublikowano

Jeżeli na serwerze nie zostały zmienione misje z polowaniami to podziękuję za grę te misje były totalnie powalone. Mamy 1 dungeon, na którym była wiedźma i śmierć, i 2 odrębne misje ( czyli trzeba zrobić 20 czy tam 25 x) ten sam dungeon, z którego tak naprawdę nic sensownego nie dropi, więc robi się go tylko po to, aby zrobić misje.

Opublikowano

Jeżeli na serwerze nie zostały zmienione misje z polowaniami to podziękuję za grę te misje były totalnie powalone. Mamy 1 dungeon, na którym była wiedźma i śmierć, i 2 odrębne misje ( czyli trzeba zrobić 20 czy tam 25 x) ten sam dungeon, z którego tak naprawdę nic sensownego nie dropi, więc robi się go tylko po to, aby zrobić misje.

Dokładnie te polowania nie miały totalnie żadnego sensu 

Te misje wyglądają dokładnie tak

Ubij 10 wiedźm w wieży wygnańców  

Jak wyglądają zadania w wieży

1.Ubij 5 metków

2.Zabij 400 mobów

3.Ubij Wiedźme 

4.Zabij 400 mobków

5.Ubij Śmierć

No i polatałeś dostałeś 1 misje na wiedźmy potem 2 na śmierć  ( wiedźm do ubicia 10 śmierci aż 20 ) - także musisz wykonać ten dung aż 30 x

Dodatkowo jeśli nic nie zmienialiście w queście to pewnie nadal po zabiciu śmierci nie wywala z wieży tylko trzeba się tp pierścionkiem 

Dungeon długi nieopłacalny i strasznie nudny 

Opublikowano

Nowe ogłoszenie Teamspeak serwery to: Ts-gg.pl jak masz jakieś pytanko do administracji serwer to zapraszam.

LcOe7Ju.jpg

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

hm serverek mnie zaciekawił a mnie aktualnymi metkami ciężko zaciekawić,czekam do poniedziałku zobaczymy co z tego wyniknie :D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Byłem jednym z topki na predorii i oświadczam, że to był leden z lepszych serwerów na jakich grałem, ale to może dlatego, że lubię robić misje haha. Tylko Administracja zawiodła :v  jeśli to są pliki predorii to na pewno zawitam, a no i macie bardzo ładne sety, A dalej zobaczymy ;)

VsxuB58.png

Opublikowano

Z racji tego, że nic innego nie startuje co mogłoby mnie zaciekawić to zawitam u Was, serwer jako tako po prezentacji nie jest najgorszy, administracja myślę, że też jest spoko. 

Jeśli nie będzie problemów na starcie, ani "wywyższania kogoś" to z chęcią zagram, widzimy się w poniedziałek. 5!

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Coś ma ten serwer, coś przyciąga :D Oby wypalił start, powodzenia życzę żeby poszło wszystko dobrze!

PS. Z chęcią wbije! ;)

84576819350097029883.jpg

Opublikowano

Co do serwera to wydaję się być dosyć okej.

Czy na serwerze dozwolony jest handel postaciami/yangami za złotówki?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Cześć Rafałku.

Powodzenia z serwerem.

Skąd truta ?

Nie jestem Rafałem, ale Bianka pozdrawia. xD

Truta -> DT, WW, Smok.

Co do serwera to wydaję się być dosyć okej.

Czy na serwerze dozwolony jest handel postaciami/yangami za złotówki?

Tak, obecnie jest to na własną odpowiedzialność, potem może zadbamy o jakiś tutorów.

Można wiedzieć kto wchodzi w skład administracji?

Tak jak wyżej.Thor - administrator, technik, głowa projektu podobnie jak Wudoe.

Maze - Administratorka forum, gm`ka. Rain - sgm serwera

No i kid moderatorzy.

PIERWSZY KONKURS JUŻ SIĘ POJAWIŁ!

Cześć!

Jak dobrze wiecie, dziś o 15:00 odbędzie się spotkanie 1/8 finału Euro 2016, z tej okazji mamy dla Was konkurs!

Każda osoba, która dobrze wytypuje wynik dzisiejszego spotkania, otrzyma Smocze Monety na oficjalnym starcie!

Dodatkowo, jeżeli ktoś wytypuje dobrze strzelca pierwszego gola, jego wygrana zostanie podwojona! Oczywiście wygrana zostanie podwojona dopiero wtedy, jeżeli i wynik i strzelec zostaną przez Was prawidłowo wytypowani!

Wynik przez Was wytypowany ma być wynikiem, który będzie obowiązywać w regulaminowym czasie gry + ewentualnej dogrywce. Rzuty karne nie są brane pod uwage (Te po dogrywce oczywiście, a nie w trakcie meczu)

Wzór:

Wynik: 1-0 dla Polski

Strzelca Pierwszej Bramki: R. Lewandowski

Powodzenia!

Link: http://forum.sawia.eu/index.php?/topic/125-wytypuj-wynik-polska-szwajcaria/

Zapraszamy!

Opublikowano

cuchnie troche Predorią

Czytanie nie boli...

Proszę dodać datę startu serwera. Czekam godzinę.

Dodana.

To chyba Kiziora.

Siema kizior

Jak mi powiecie kto to jest :D //pozdrawiam Maze

Pliki Predorii?

Grałem na predorii i było super, tutaj też zawitam.

Powodzenia

Dokładnie, dzięki i zapraszamy. :)

Opublikowano

konkurs k***a jak servera nie ma haha...  xD 
miał startować 24.06 ale coś wam nie pozwolili?  :yay: 

data zmieniona na 27.06  o.O  xD  ^^ 

(myślicie że tym razem się uda? ^^  ^^  ^^ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...