Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerywanie połączenia

zulman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z łaczem z WoT

Zaczynam bitwę i zanim upłynie 30 sekund mój ping leci do 999 i nie moge sie ruszyc a ni strzelic.

Warto dodać że internet działa mi wtedy normalnie, facebook czy youtube działa bez problemu :/

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

Jak sytuacja wygląda z innymi grami? Jaki masz zwykle ping? Jaki masz internet (prędkość, operator)? Masz mody w WoT?

Opublikowano

Modów nie mam, około 40 pingu nie przerywa,neostrada(nic innego nie ma) około 10mb/s

A tutaj to jest tak że ani razu nie udało mi się ruszyć ze spawnu,dopiero co formatowałem komputer,sterowniki wgrane ściagam wota ze stałą prędkościa 1,4mb wbijam do bitwy i tu taka niefajna niespodzianka

Dodatkowo,w menu wota jak można wybrać miedzy EU1/EU2 mam na eu1 48 pingu a na eu2 59 pingu
nie mam już pomysłów :s

Opublikowano

Neostrada. Sam mam internet z tej nieszczęsnej firmy i również zdarzają się tego typu problemy, z tym, że raz, mam 80, a nie 10, dwa, nie aż tak często.

Spróbuj napisać do supportu WG, może oni znajdą rozwiązanie. Masz tak o każdej porze? W każdej bitwie, czy tylko czasami? 

Opublikowano

Robiłem format kompa bo miałem problem z karta graficzna potem okazało sie ze konieczna jest wymiana i dopiero dzisiaj kupiłem nowa karte zainstalowałem wszystkie sterowniki i wota sciagnalem,od 15 nie udało mi sie zagrac ani jednej bitwy :x

Zobacze jutro,zadzwonie do neostrady jak to nic nie da to zadzwonie do jakiegos informatyka i mnie skasuje pewno na jakiś dobry hajs,ehhh

Opublikowano

Wcześniej, przed formatem było dobrze? Może brak jakiś sterowników czy coś? 

Opublikowano

no właśnie wszystkie sterowniki mam przed formatem grałem w WoT'a i normalnie wszystko było 

Opublikowano

Jak przed formatem bylo ok to raczej nie wina internetu. Napisz do supportu gry, moze pomoga.

Opublikowano

Problem sam się rozwiązał,włączam rano komputer patrze podłączył się bez problemu przewodowo włączam wota i wszystko działa, nie mam pojęcia o co chodziło ale ważne że działa ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...