Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DPI do Overwatcha

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Jakie jest najlepsze DPI do Overwatcha? Mam ustawione 400 do cs'a i nwm czy zmieniać ;) .

Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć. Nikt Ci pomoże w dopasowaniu DPI. Ja zawsze ustawiam pod siebie i jeśli Cię to interesuje, to mam ustawione 1000 albo 1600. To naprawdę jest kwestia indywidualna i to tobie ma się dobrze grać i ruszać myszką! :)

Opublikowano

Witam ;)

Jakie jest najlepsze DPI do Overwatcha? Mam ustawione 400 do cs'a i nwm czy zmieniać ;) .

Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć. Nikt Ci pomoże w dopasowaniu DPI. Ja zawsze ustawiam pod siebie i jeśli Cię to interesuje, to mam ustawione 1000 albo 1600. To naprawdę jest kwestia indywidualna i to tobie ma się dobrze grać i ruszać myszką! :)

Ok dzieki ;)

Niech ktoś jeszcze się wypowie :D

Opublikowano

Jeśli dobrze Ci się gra na takim samym dpi co w cs'a to nie zmieniaj. Nie ma czegoś takiego jak najlepsze dpi czy coś, każdy ustawia jak woli.

giphy.gif

Opublikowano

Najlepiej sie gra na niskim dpi ze wzgledu na to, ze wtedy jest dokladne celowanie. Ja osobiscie wrzucone mam idiotyczne 2k dpi, ktore jest bez sensu na wiekszosci postaci, lecz ze wzgledu na to, ze gram tylko D.Va to nie jest tak zle (top 10 d.va europe)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dpi dopasuj sobie do własnych potrzeb :D . Radzę ci troche zmniejszyć jeżeli lubisz korzystać z wysokiego, zauważyłem że czym szybciej tym NIE lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...