Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalon - II Zamknięte BETA TESTY

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie pamiętam ile już gram w nt, ale pamiętam, że zacząłem przed upływem drugiego roku tej gry. Pamiętam jeszcze pudła po 2kk :D

2. Gdyż, iż, ponieważ itd. mam sporo wolnego czasu, który mogę poświęcić na szukanie błędów na serwerze.

3. Ile mogę grać? Zależy od dnia :P ojciec ma własną firmę i jak jadę mu pomóc to trochę mniej, ale tak mniej więcej 2-3h dziennie :D

Opublikowano

zapraszam do dodawania do znajomych aby dołączyć do prywatnej konwersacji dla testerów !! Stwierdziliśmy, że każdy kto napisze podanie zostanie przyjęty. Po dodaniu do znajomych zostaniecie zaproszeni do konwersacji.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano
1. W NosTale gram już parę ładnych lat.

2. Często mam dużo wolnego czasu więc pomógłbym odciążyć administrację z kilku obowiązków.

3. W ciągu dnia to różnie 11-17 jestem ze wsi więc może jakaś praca być. Ale w późniejszych godzinach to od 20 do późnych godzin :D

Opublikowano

Witam serdecznie po raz kolejny !!

Ważna informacja !!

Jako, że możemy wysyłać jedną prywatną wiadomość na 10 minut prosimy aby każdy chcący brać udział w zamkniętych beta testach napisał do mnie wiadomość na mpcforum. W odpowiedzi uzyskacie dane do logowania oraz link do pobrania launchera wraz ze skanem. 

W rekompensatę za to każdy* kto się do mnie zgłosi będzie miał możliwość dołączenia do beta testów !!

Z góry przepraszam za utrudnienia !!

*są osoby, które na serwerze nie są mile widziane.

OTWORZYMY NOWY TEMAT DYSKUSYJNY. PROSZĘ O CLS

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...