Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalon - II Zamknięte BETA TESTY

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie po raz kolejny !!

Ważna informacja !!

Jako, że możemy wysyłać jedną prywatną wiadomość na 10 minut prosimy aby każdy chcący brać udział w zamkniętych beta testach napisał do mnie wiadomość na mpcforum. W odpowiedzi uzyskacie dane do logowania oraz link do pobrania launchera wraz ze skanem. 

W rekompensatę za to każdy* kto się do mnie zgłosi będzie miał możliwość dołączenia do beta testów !!

Z góry przepraszam za utrudnienia !!

*są osoby, które na serwerze nie są mile widziane.

8744414642760481504188.png

Cześć, witajcie !!

W temacie tym chciałbym Wam w skrócie opisać :

• Czym jest projekt AVALON
  • Co zawiera
  • Kto wchodzi w skład zarządu
  • Co należy zrobić aby dołączyć do ZAMKNIĘTEJ BETY

Czym jest projekt AVALON?

Projekt AVALON jest prywatnym serwerem do gry NosTale. Stoi on na plikach NosOpen i jest nieustannie aktualizowany. Myślą przewodnią tego przedsięwzięcia nie jest stworzenie odzwierciedlenia oficjalnych serwerów, lecz odejście od normy i tradycji i stworzenie nowego community w niezwykle wyjątkowym środowisku. Chcemy, aby produkcja ta dała Wam, lecz także i nam - twórcom tego projektu, dużo radości czerpanej poprzez spędzanie czasu w grze, którą każdy z nas kocha. Zdajemy sobie sprawę, że ruszenie z takim projektem wiąże się z dużą odpowiedzialnością i sumiennością w poczynaniach. Jesteśmy tego świadomi i w pełni gotowi na to co nas czeka w związku z serwerem AVALON.

Co zawiera projekt AVALON ?

Serwer ten zawiera wszystko to, co zostało zaimplementowane w pliki serwerowe zwane OpenNos. Dla tych mniej zorientowanych wypiszę najważniejsze rzeczy, które znajdziecie w świecie AVALON:

• Wszystkie mapy świata NosTale;
  • Wszystkie moby (tymczasowo bez mobów z a6. Zostaną one dodane w najbliższym czasie);
  • NPC;
  • W pełni działający system handlu;
  • Ekwipunek;
  • Wszystkie karty specjalisty wraz z umiejętnościami (poza buffami oraz debuffami - zostaną one dodane do oficjalnego startu serwera);
  • Mógłbym pisać w nieskończoność....

Ponadto tylko i wyłącznie na AVALON :

• Sklepy, w których można zakupić ulepszone SP oraz Ekwipunek;
  • Zdobywanie reputacji za zabójstwo potworów;
  • Znacznie szybsze zdobywanie doświadczenia oraz profesji;
  • Dużo większa ilość dropu;
  • Ciekawy system wytwarzania broni (za przedmioty, które można wydropić z mobów);
  • i wiele, wiele więcej  ;)

Co zmieniło się od I części BETA TESTÓW projektu AVALON ?

• VPS - serwer jest aktualnie czynny 24/7 (z wyłączeniem kilku minut dziennie na zrestartowanie serwera bądź też wprowadzenie drobnych korekt do kodu gry);
  • Załatanych zostało wiele błędów, które odrobinę utrudniały grę;
  • Założona została konferencja na Facebook'u, do której może dołączyć każdy tester naszego serwera;
  • kilka innych, mniej ważnych rzeczy;

Co planujemy dodać / zmienić podczas II BETA TESTÓW projektu AVALON ?

• Pierwszą a zarazem najważniejszą rzeczą jest rzecz jasna łatanie wszystkich błędów, które utrudniają grę bądź też zmniejszają jej wydajność;
  • Planujemy dodać system walki PvP oraz pojazdy;
  • Chcemy sprawdzić ile silnik gry jest w stanie wytrzymać (mam tu na myśli ilość graczy oraz ogólną stabilność serwera podczas obciążenia);
  • Usprawniać "fabułę" gry (wpadać na coraz to nowe pomysły, które będą umilać grę naszym testerom, następnie zaś graczom korzystającym z naszego serwera);
  • Kilka innych, mniej ważnych rzecz;

Kto wchodzi w skład zarządu projektuAVALON ?

W skład zarządu / administracji wchodzą :

• @Kubaman  - Twórca, założyciel, ręce, nogi, mózg, głowa, nerka [...] tego serwera;
  • @Kyosha - po prostu Kloszan  :v
  • [...] - [...]

Co należy zrobić aby dołączyć do II ZAMKNIĘTEJ BETY projektu AVALON ?

Nic prostszego  :yay: Jedyne co musisz zrobić to pokazać się przy nas z jak najlepszej strony  :lenny:

W odpowiedzi do tego tematu należy :

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze

Izi ? yes, we know !!

Podsumowanie :

Dziękuję wszystkim za przeczytanie tego tematu. Wiem, że wielu z Was jest niemalże spragnionych prywatnych serwerów do naszej ukochanej gry. Mamy nadzieję, że to właśnieAVALON sprawi, że znajdziecie swoje "święte miejsce" i stworzycie z nami niesamowitą społeczność.

Życzymy wszystkim powodzenia w wyborze na testerów !!

Dziękujemy @Quarry za wykonanie ślicznego loga  :):yay:<3:love:

W imieniu Avalon Team,

Kyosha

Aktualna lista testerów :

Drobna informacja !!

Informujemy, że w dniu jutrzejszym (20.06.2016)  (około godziny 17) wybierzemy aż 20 osób na stanowisko testera projektu AVALON !!

Zapraszamy bardzo serdecznie wszystkich chętnych do składania aplikacji !!

BONUS !!

Zapraszamy do grupy na facebook'u poświęconej naszemu projektowi. Znajdziecie na niej wiele świeżych informacji na temat serwera, będziecie mogli dyskutować z innymi graczami oraz najzwyczajniej w świecie mile spędzić czas wśród osób z nostejlowego community.

https://www.facebook.com/groups/avalon.project/

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

To próbujemy ^^
1. Co tu dużo gadać, w nostale grałem od 2009 roku z licznymi przerwami ^^
2. Global mnie wkurzył przez GF i grę P2W, więc zainteresowałem się prywatnymi serwerami i chciałbym pomóc w tworzeniu jednego z nich. ;)
3. Zapewne gdzieś 19-02 w zależności od dnia i samopoczucia ;)

Nie ma co się rozpisywać :D więcej info mogę podać PW xD

Opublikowano
  1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale: W NT całkiem długo gram(około 4lat), miałem parę postaci w tym 77, 58, i 92 lvl
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera Znudził mnie global, szukam jakiejś odskoczni. Testowałem "minitale" ale upadło no więc teraz idę tutaj :D
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze 11-23 tak mnw

@Kyosha tera gucio?

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

1. W NosTale gram prawie od początków (nie pamiętam dokładnie, odległe czasy hehe :D )

2. Na komputerze przebywam wiele godzin, często się nudząc, więc miałbym gdzie spędzać czas a chętnie bym powrócił do starych czasów nt ;D

3. Kiedy mógłbym grać... mhmm... trudne pytanie, 11-21, zależnie od dnia, czasami mogę być cały dzień, czasami parę godzin. Wynika to z tego, że mieszkam na wsi a jak wiadomo prawie zawsze jest co robić na wsi ^^

Opublikowano

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale : Gram już w nostale pare lat, mógłbym powiedzieć, że moje doświadczenie w tej grze jest średnie

Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera: Dużo wolnego czasu, które mógłbym przeznaczyć na testowanie servera i pomaganie administracji 

Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze: Hmm, coś okolo 12-20/21/22/23 mniej więcej tak :)

Skontaktować się ze mną można steam/mpcforum/ts3/ cokolwiek :D

.

Opublikowano

Dziękuję dotychczasowym chętnym za aplikacje !! 

To próbujemy ^^
1. Co tu dużo gadać, w nostale grałem od 2009 roku z licznymi przerwami ^^
2. Global mnie wkurzył przez GF i grę P2W, więc zainteresowałem się prywatnymi serwerami i chciałbym pomóc w tworzeniu jednego z nich. ;)
3. Zapewne gdzieś 19-02 w zależności od dnia i samopoczucia ;)

Nie ma co się rozpisywać :D więcej info mogę podać PW xD

Jeśli jakieś pytania wpadną mi do głowy z przyjemnością się do Ciebie odezwę. Dziękuję za zgłoszenie

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale: W NT całkiem długo gram(około 4lat)
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera Znudził mnie global
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze 11-23 tak mnw

Prosiłbym o dodanie do tego posta (edycja) swojej znajomości gry (sam okres gry wiele mi nie mówi, biorąc pod uwagę to, że do reszty pytań również nie odniosłeś się w dosadny sposó B). Dziękuję za zgłoszenie !!

1. W NosTale gram prawie od początków (nie pamiętam dokładnie, odległe czasy hehe :D )

2. Na komputerze przebywam wiele godzin, często się nudząc, więc miałbym gdzie spędzać czas a chętnie bym powrócił do starych czasów nt ;D

3. Kiedy mógłbym grać... mhmm... trudne pytanie, 11-21, zależnie od dnia, czasami mogę być cały dzień, czasami parę godzin. Wynika to z tego, że mieszkam na wsi a jak wiadomo prawie zawsze jest co robić na wsi ^^

Również jestem ze wsi !! <3 sztama  B)  Dziękuję za aplikacje !!

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale : Gram już w nostale pare lat, mógłbym powiedzieć, że moje doświadczenie w tej grze jest średnie
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera: Dużo wolnego czasu, które mógłbym przeznaczyć na testowanie servera i pomaganie administracji 
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze: Hmm, coś okolo 12-20/21/22/23 mniej więcej tak  :)

Skontaktować się ze mną można steam/mpcforum/ts3/ cokolwiek  :D

Dziękuję  :)

Jeśli chodzi o ilość testerów...nie dogadałem tego jeszcze z Kubą (weekend i te sprawy. Ja jak i Kuba mamy swoje życie i w weekend nasze rozmowy raczej nie są zbyt długie i treściwe) ale myślę że przyjmiemy około 10 nowych  :lenny: 

Kiedy dokonamy wyboru ? NIE WIEM. Najprawdopodobniej we wtorek / środę w godzinach wieczornych :):yay: 

Pozdrawiam, Kyosha

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

1. W Nostale gram przez bodajże 6 lat (edycja bo pomyliłem rok xD), zmieniałem już całkiem dużo razy postacie oraz serwery, z czego większość postaci była 80/90+.

2. Na pewno dużą zaletą będzie czas, który mogę poświęcić na granie, pomaganie w szukaniu bugów, rozmowie lub dawaniu wskazówek (np. jak mógłby wyglądać serwer, jeżeli się zgodzicie).
3. Najczęściej zależy to od dnia, ale w weekendy oraz niektóre dni robocze (nie jestem w stanie określić) od 12:00/30 do 24:00

Opublikowano

Drobna informacja !!

Informujemy, że w dniu jutrzejszym (20.06.2016)  (około godziny 17) wybierzemy aż 20 osób na stanowisko testera projektu AVALON !!

Zapraszamy bardzo serdecznie wszystkich chętnych do składania aplikacji !!

BONUS !!

Zapraszamy do grupy na facebook'u poświęconej naszemu projektowi. Znajdziecie na niej wiele świeżych informacji na temat serwera, będziecie mogli dyskutować z innymi graczami oraz najzwyczajniej w świecie mile spędzić czas wśród osób z nostejlowego community.

https://www.facebook.com/groups/avalon.project/

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale: W NT Gram Około 2-3 lata z przerwami

Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera Znudził mnie global , każdy żeby się wybić chociaż troche musi kupic nd/kk taka gra p2w

Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze : różnie od 10-23 

Opublikowano

1. Gram w nostale Od 5 lat , Większość moich postaci Skończyła się na 85/93 Mam znajomość Większości Mapek oraz itemków,

Na pewno moim Jednym z większych atutów to Czas. W Najbliższym czasie Mam Bardzo dużo Czasu Na poświęcenie Czasu na grę, dzięki temu bedę mógł Pomagać w Rozwoju serwera.

Przez Najbliższe 2 Miesiące mam Czas praktycznie nie ograniczony, Ale to zależy od okresu (Np.Wyjazdy). Ale W Czasie wolnym Mógł bym Około Być na serwerze (OD.8/9 -> 20/21) Oczywiście Czasem krócej a czasem dłóżej zależy Od sytuacji w danym dniu

Opublikowano

A czy ja muszę się rozpisywać ? Spróbuje wam trochę pocrashować serwer.

Jesteś z tego zwolniony dawny przyjacielu po fachu  :D Niedoświadczeni gracze również nam się przydadzą :)

Serwer wystartuje jutro w godzinach wieczornych !!

Każdego składającego aplikacje zapraszamy do zaglądania na forum w godzinach popołudniowych (17-18), gdyż mniej więcej o tej porze wyślemy wybrańcom dane do kont, które będą im przypisane. 

TAK, TO MY ZAKŁADAMY KONTA. NIE CHCEMY, ABY LUDZIE SPISKOWALI, ŻE POTRZEBUJEMY WASZE DANE CZY INNE TEGO TYPU RZECZY.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

e dobra edit bo zostałem odrzucony
1. elo jestem raito i klikałem w ta gre od kiedy powstała
2. jak sam powiedzialem jestem raito i umiem klikać w nostale

3. kiedy mnie tam zaprosicie to wejde no

1385975953-U914647.png

Opublikowano

To i ja spróbuję.

1. Gram od 2010 roku z przerwami.

2. Hmmm. Mam spore doświadczenie w nostale oraz w innych grach co może mieć znaczenie w razie zbierania pomysłów jak urozmaicić grę,to chyba najważniejsze co mogę zaoferować.

3. Hmmm z godzinami to różnie u mnie bywa, ponieważ mam też życie poza komputerem. Przeważnie znajdę kilka godzin na grę.

Opublikowano

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale : gram od 5-6 lat z przerwami :) bo jednak PL się nudzi :P

Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera : Mam dużo czasu , poszukałbym jakiś bugów :P

Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze : od 8-9 do 24 :P a jak pracuje to od 16-24 :P

Opublikowano

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale    : Na Plu Miałem na s1 93 lvl bardzo duze doświadczenie ponadtto na niemieckim Ancelloanie wbijalem od 1 do 90 lvla potem do 85 (inną postać) .

Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera : Wkońcu jakaś nowość bardzo mnie interesuje ten priv bardzo bym chcial grac już od samego początku i nolajfic i byc jednym z najlepszych !!!

Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze od rana do nocy od nocy do rana w miare mozliwosci jak najwiecej ! :D

POZDRAWIAM :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
  1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale - W NosTale gram od kilku dobrych lat z przerwami, chociaz nie mowie ze jestem doswiadczonym graczem, mysle jednak ze taki niedoswiadczony gracz takze moze sie przydac. 
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera - Jestem czlowiekiem ktory po prostu lubi pomagac przy czym dobrze sie bawi. 
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze - Mam teraz bardzo duzo wolnego czasu wiec praktycznie caly czas moge grac na waszym prywatnym serwerze.

Milo by tez bylo gdyby mozna bylo pogadac na ts. 

Opublikowano

1. W nostale gram od 6 lat z przerwami.

2. Jestem ciekaw tej produkcji i jak inni chciałbym testować. Długo czekałem aż ktoś się podejmie próby stworzenia własnego serwera nostale. Do 90+ nigdy nie dobiłem także mam nadzieję że u was się to uda ;)

3. Wakacje jak wakacje wiadomo mogę być o każdej porze ale zazwyczaj jak mam włączony komputer to grając w coś innego nt nie wyłączam.

Opublikowano

Siema nie wiem czy to juz zamkniete czy nie ale poniewaz jestem fanem nostale gram od samego poczatku od starej mapki nosvile to stwierdzilem ze i tak napisze swoja kandydature na testera :) 
wiec 
1 w nostale gram ok 9lat oczywiscie z przerwami :) 
2 dlaczego mialbym zostac testerem . poniewaz kocham ta gre :) gram w nia bardzo duzo a w poszukiwaniu nos privow dalem sobie zawirusowac pare razy powaznie komputer serwerami typu ,,nostale feniks'' odradzam wszystkim :) i dlatego bardzo zalezy mi aby moc testowac wasz serwer :) 
3 kiedy bd gral :) no jak juz bd testerem ;D to prawie caly czas ;D najczesciej jestem w godzinach 14-xxx bo nawet do rana nieraz sobie siedze wiec mysle ze dziennie tak po 5h minimum bym tam byl :) 
4 POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH :) 
5 z kad bd wiedzial czy to ja zostalem wybrany xD ? swiruje tak sobie POAZDRAWIAM raz jeszcze

Opublikowano

1. Krótko i na temat z nostale mam styczność jak tylko zaczęło się robić o tej produkcji głośno jakies 3 lata.

2. Chciałbym zostać testerem ponieważ, chce zobaczyć jak bedzie się rozwijać comunity nowego servera i być od samego początku pomagając w rozwijaniu się servera.

3. Gram w zależności od humoru ale sa wakacje więc jeśli się dostanę będę czesto w godzinach 10 - 23

Opublikowano

Siema nie wiem czy to juz zamkniete czy nie ale poniewaz jestem fanem nostale gram od samego poczatku od starej mapki nosvile to stwierdzilem ze i tak napisze swoja kandydature na testera :) 

wiec 

1 w nostale gram ok 9lat oczywiscie z przerwami :) 

2 dlaczego mialbym zostac testerem . poniewaz kocham ta gre :) gram w nia bardzo duzo a w poszukiwaniu nos privow dalem sobie zawirusowac pare razy powaznie komputer serwerami typu ,,nostale feniks'' odradzam wszystkim :) i dlatego bardzo zalezy mi aby moc testowac wasz serwer :) 

3 kiedy bd gral :) no jak juz bd testerem ;D to prawie caly czas ;D najczesciej jestem w godzinach 14-xxx bo nawet do rana nieraz sobie siedze wiec mysle ze dziennie tak po 5h minimum bym tam byl :) 

4 POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH :) 

5 z kad bd wiedzial czy to ja zostalem wybrany xD ? swiruje tak sobie POAZDRAWIAM raz jeszcze

Jeśli zostaniesz wybrany to otrzymasz prywatną wiadomość z danymi do logowania oraz launcherem, dzięki któremu uzyskasz dostęp do naszego serwera. Polecam zaglądać na mpcforum dzisiaj w godzinach wieczornych oraz dołączenie do xyz

// Zakaz umieszczania jakichkolwiek linków do fb - Endziu

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

pewnie ze bd zagladal na mpc forum ale chyba cos jednak poki co nie zostalem wybrany ;/ na fb dolacze odrazu po tym jak zostane wybrany bez obaw :) 
PozdraWIAM i mam nadzieje ze do uslyszenia :) 

Opublikowano

pewnie ze bd zagladal na mpc forum ale chyba cos jednak poki co nie zostalem wybrany ;/ na fb dolacze odrazu po tym jak zostane wybrany bez obaw :) 

PozdraWIAM i mam nadzieje ze do uslyszenia :)

20 osób wybierzemy około godziny 17. Testerzy, których nicki są podane w pierwszym poście są jeszcze z I części zamkniętych beta testów i ich do kolejnych partii testów automatycznie przerzucamy :)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...