Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sklep-minecraft off potrzebuje innego !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś coś wie dlaczego storna http://sklep-minecraft.pl/ nie działa ? Mam tam sklep i buummm !

Ma może ktoś kontakt gg do nich bo innego nie ma.

Drugie pytanie. Polecicie jakiś sklep który jest stabilny i opis jak go wgrać (serwer i forum) ?

Dzięki

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

Kontaktowałeś się z hostingiem na którym stworzyłeś tą stronę www? Mają oni bardzo różne metody kontaktu.

Czy na stronie w ostatnim czasie wprowadzałeś jakieś zmiany?

Opublikowano

Jak masz server na maszynie na endercheście to masz tam własną stronę internetową i własny stabilny sklep. Możesz tam ustawić ikony różne metody płatności itd.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Też mam ten problem z tym serwisem. Kontaktowałem się z home.pl czy problem tkwi po ich stronie czy coś innego, to jedyną informację jaką otrzymałem, że mają jakiś problem z tym hostingiem i nie mogą udzielić więcej informacji. Dodatkowo pisałem na GG osoby która zarządza sklepem jak i na maila supportu i nic. Jakby zapadli się pod ziemie. Niestety czeka zmiana sklepu.

2w6ic6t.png

Opublikowano

Podaj mi gg tego typa bo ja nie mam.

Ciekawe czy typ się zawinął czy jaki hu...

Serwer mam na dedyku i forum na innym hoście (unixstorm)

Potrzebuje info jaki i jak zrobić ten sklep

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

Raczej nie sądzę, że się zawinął. 2/3 Dni temu była aktualizacja sklepu, więc jeżeli miałby się zawijać by nic nie robił. Sądzę, że może być problem innej miary ( US i podatki ? bądź włamanie na serwis i usunięcie baz danych )

2w6ic6t.png

Opublikowano

Możliwe, że po prostu się zawinął.. Kasy raczej nie odzyskasz. Ale radze Ci poczekać kilka dni. 

2. Pisz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...