Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rafał l Administrator Twojego Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Cześć, witam w mojej temacie.

Jak pewnie każdy zauważył moja oferta jest skierowana do osób, które szukają Administratora Forum.

Tradycyjnie zaczynając:

Jestem Rafał. We wrześniu skończę 17 lat. Aktualnie kończę 1 klasę technikum, o profilu informatycznym. Interesuję się grami(głównie Battlefield, Wiedźmin. Dawniej także Metin), chodzeniem po górach, harcerstwem, łucznictwem. Administracją for internetowych zajmuję się od 2013 roku. W tym czasie pracowałem na kilkunastu forach internetowych, głównie zakładanych przeze mnie(ale wiadomo, każdy zaczynał od Moderatora :-)).

Jako Administrator Forum oferuję:

• Instalacja każdego dostępnego rodzaju forum oraz jego wdrożenie (wszelakie aplikacje, dodatki, rozszerzenia);
  • Podstawowe zabezpieczenie forum (htpssswd, htaccess, Cloudflare itp.)
  • Modyfikacja istniejącego stylu (głównie niewielkie zmiany, kolory, dodanie/usunięcie elementów)
  • Stałą opiekę nad forum (kontakt 24/7 poprzez gg, a także telefon);
  • Przywiązanie do realizowanego przeze mnie zadania (nie rezygnuję po 2 miesiącach, robię wszystko z sercem, przygotowuję do najmniejszego cala)

Moim najbardziej widocznym negatywem, związanym z pracą jest niekiedy problem z spokojnym wejściem na komputer, z powodu nauki oraz dojazdów do szkoły (30 kilometrów w jedną stronę). Średnio na forum przeznaczam ok 3/4 godzin dziennie. W sytuacjach nadzwyczajnych, kiedy muszę być to ten czas może się rozszerzać.

Projekty, które współtworzyłem/współtworzę:

• RCGC.pl - Aktualna
  • Neixion.eu - Zakończona
  • Neudia.eu - Zakończona
  • zMetin.eu - Zakończona
  • Luxurius - Zakończona
  • Metin5 - Zakończona

Takich kilka przykładów. Co do osób, którym chciałbym podziękować to @Lothos. Polecam!

Kontakt ze mną:

• GG: 9116950

Zapraszam do współpracy :)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Oczywiście polecam Rafcia, jest osobą rzetelną, odpowiedzialną, wywiązuje się ze wszystkich obowiązków, bardzo angażuje się w powierzone mu zadania. Miałem okazje współpracować, więc polecam!! :D

Opublikowano

­@Odświeżam. Dziękuję za opinie :)

Opublikowano

A jak u Ciebie ze znajomością języków html, css jeśli mogę spytać?

Oferta krótka ale na temat. Myślę, że można polecić chłopaka :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Nie polecam :) rozwaliłeś forum metina bo coś Ci nie pasowało brałeś na lewo kasę za vipy na forum i chciałeś za naprawienie forum kase :) Dziecinne zachowanie harcerzyku :)

Opublikowano

Potwierdzam zdanie Misieeqqq ;) obaj braliśmy udział razem z tak cudownym Raczkiem w pewnym projekcie , który nawet wymienił tu że w nim brał udział ;) 
Selał Vipy na lewo za PLN za plecami właściciela serwera :) a jak przyszło co do czego to złapał focha jak mała dziewczynka i na dowidzenia rozwalił całe forum :) ale spokojnie już naprawiliśmy i to w ciągu 3 dni :) 
Chcieliśmy odzyskać kopię ale po tym jak zobaczyliśmy jakiego syfu tam nawgrywał to woleliśmy postawić forum na nowo ;)

Opublikowano

Kojarzę Rafała z dawnego serwera Metin5 S2, bodajże 2k11 - wtedy ja zaczynałem przygodę z forami  :yay:

Nie zaszedł mi za skórę, a nawet forum tego mt5 coś ogarniał więc nie widzę sprzeciwu, aby go polecić.

image.png

Opublikowano

­

WebRadek tylko że on właśnie rozwalił forum Metin5 ;) i sprzedawał Vipy na lewo za plecami właściciela :)

Nie polecam :) rozwaliłeś forum metina bo coś Ci nie pasowało brałeś na lewo kasę za vipy na forum i chciałeś za naprawienie forum kase :) Dziecinne zachowanie harcerzyku :)

Powiem tak: był to jedyny raz, oraz ostatni raz kiedy rozwaliłem forum. Żałuję, że wgl działałem na Metin5 przez tyle lat. Strata czasu. Nie żałuję jednak że rozwaliłem to forum.

@@ziomek547 Gdyby nie te vipy, które sprzedawałem forum dawno umarłoby. Za tamte pieniądze opłaciłem inny, lepszy host. Tak ten VPS na którym stało pod koniec forum to zwykłe za 5 zł, który przy 25 osobach już zamulało. Przez pewien okres czasu utrzymywać go musiałem sam. Mogę nawet powiedzieć cenę, za którą te vipy krążyły. Było to od 25 zł do 50 od okresu czasowego. Minimalny był półroczny, a maksymalny dożywotni. Wspólnie zostało sprzedanych 3 vipy dożywotnie w ciągu ok 4 miesięcy. Tak w jednym miesiącu sam musiałem opłacić.

@@Misieeqqq Nie lubię się tłumaczyć. Powtórzę ci to, co ci mówiłem kiedy to forum usuwałem. Miałem swój powód. I nie mam zamiaru tego ujawniać ale to jest związane z kochanym właścicielem. Tak czy owak żałuję, że wgl tak długo trzymałem się na tym forum. Przerwa od działalności spowodowała że zmieniłem pogląd na fora, i teraz już nawet nie wiem co to jest sentyment.
Uważam to za pracę. A do każdej pracy przykładam serce.

No tak czy owak Metin5 to zakończona historia, nawet nie było na czym dobrze pracować, więc no cóż. Jeśli ktoś chce, żebym się tłumaczył z tego to zapraszam na Prywatną Wiadomość.
Jak powtórzyłem usunięcie Forum Metin5 było jedynym i ostatnim takim moim zachowaniem. Nie żałuję tego, bo skoro własciciel nie potrafił docenić tego co miał, to może kiedyś doceni to co stracił. Dziwię się, że Rafał i Dexus tam działają. Zasługują na funkcję TGM'a na innym, lepszym serwerem. Kuba dobrze zrobił że zrezygnował.

Ten post jest jako odświeżenie. Dziękuje.

@@VioletMiszcz  - Edytowanie gotowego skryptu jak najbardziej. Niestety od zera html pod fora nie napisałbym, a css przy intensywniejszej pracy jak najbardziej. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba mogę polecić.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Chyba mogę polecić.

Dziękuję!

Odświeżam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...