Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już jakiś czas próbuję się dowiedzieć, jak przejść w clientes w nowym ribocie. Jak ktoś napisze... dostanie 5*. Z góry dz.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Witam, już jakiś czas próbuję się dowiedzieć, jak przejść w clientes w nowym ribocie. Jak ktoś napisze... dostanie 5*. Z góry dz.

Witam, to proste wystarczy, że przeanalizujesz ten obrazek clientless.th.png

Jeżeli coś jest niezrozumiałe bo obrazek może wydawać się nieco chaotyczny to śmiało pisz :D

Jeśli pomogłem daj + :P

pozdrawiam

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Dzięki. Ale, czy mogę przełączyć z normalnego na clientessa? Na starym się dało zakończając proces. a tutaj, się nie da. Może inny sposób ?

Mam jeszcze jeden problem. Mianowicie... ustawione jest, że jak wyskoczy party mob/ giant/ gp to używa healing cycle. Buffy są w sec ammo, pt/giant/. Ale używa mi tego buffa nawet, gdy nie ma party moba. Wie ktoś, w czym problem ?:D

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Dzięki. Ale, czy mogę przełączyć z normalnego na clientessa? Na starym się dało zakończając proces. a tutaj, się nie da. Może inny sposób ?

Mam jeszcze jeden problem. Mianowicie... ustawione jest, że jak wyskoczy party mob/ giant/ gp to używa healing cycle. Buffy są w sec ammo, pt/giant/. Ale używa mi tego buffa nawet, gdy nie ma party moba. Wie ktoś, w czym problem ?:D

Nie da się przełączyć z normalnego bota w cliencie do clientlessa.

Co do twojego problemu to jeszcze nie używałem takiej kombinacji. Gram chinolem i nie martwie sie o party moby :)

Z tego co pisza w bocie to wynika, że oprócz zakładki "Giant/PT" trzeba jeszcze dać do Primary albo Secondary żeby używał tylko na te moby. Teoretycznie powinno działać tak jak masz ustawione ale dlaczego nie?? nie mam zielonego pojęcia :)

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Da się przełączyć ale przed zalogowaniem i włączeniem silka musisz w bocie w zakładce z client lessem odznaczyć "Disable client Client-less" potem jak już jesteś zalogowany ctrl+alt+del szukasz"sro_client" i zamykasz (mi działa i na ex i na HarModzie ten sposób.

Jeśli pomogłem proszę o 5* oraz "+" :)