Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdziałka

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Czy można pozbyć się jakoś tych pasków na rozdziałce 1024x768 na pełnym ekranie? :)

raczej nie, no chyba że ustawisz rozdzielczość ekranu na taką jaką masz w grze
Opublikowano

Witam ;)

Czy można pozbyć się jakoś tych pasków na rozdziałce 1024x768 na pełnym ekranie? :)

raczej nie, no chyba że ustawisz rozdzielczość ekranu na taką jaką masz w grze

Ustawiłem i i tak są paski ..

Opublikowano

Jaką masz rozdzielczość ekranu w laptopie? Sprawdzałeś każdą rozdzielczość w grze? Nie możesz ustawić takiej jak laptop? W LoL'u miałem podobnie na monitorze niestandardowym 19'', po prostu miałem zwiększoną w grze i się pozbyłem takich pasków.

Opublikowano

Jaką masz rozdzielczość ekranu w laptopie? Sprawdzałeś każdą rozdzielczość w grze? Nie możesz ustawić takiej jak laptop? W LoL'u miałem podobnie na monitorze niestandardowym 19'', po prostu miałem zwiększoną w grze i się pozbyłem takich pasków.

Mam 1366x768, ja mam tylko te paski po bokach na rozdziałce 1024x768, i gdy zmieniłem w laptopie na 1024x768 i wszedłem do gry to i tak na takiej rozdziałce miałem te paski na górze i na dole, na innych normalnym nie mam np.1280x768

Opublikowano

Mam 1366x768, ja mam tylko te paski po bokach na rozdziałce 1024x768, i gdy zmieniłem w laptopie na 1024x768 i wszedłem do gry to i tak na takiej rozdziałce miałem te paski na górze i na dole, na innych normalnym nie mam np.1280x768
Właśnie! Inaczej tych pasków się nie pozbędziesz. Dlaczego akurat taka rozdziałka, a nie jak rozdzielczość laptopa lub po prostu taka bez lasków?
Opublikowano

Właśnie! Inaczej tych pasków się nie pozbędziesz. Dlaczego akurat taka rozdziałka, a nie jak rozdzielczość laptopa lub po prostu taka bez lasków?

Bo chciałem mieć płynniejszą grę ;)

Ale dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...