Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić jakie nicki są na tym ip?

Nieza1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam plugin Logit i ktoś mi się włamał na konto na serwerze mam jego ip .Chce sprawdićjakie nicki wchodziły z tego ip na mój serwer jest jakaś komenda na to ?

Opublikowano

W LogIt to nie wiem. Wiem że taką opcje ma AuthMe. 

Musisz popatrzeć w configu i w plikach pluginu. 

Opublikowano

W Essentials: /seen <nick gracza/ip gracza>

Jednak jeśli twój serwer odwiedziło bardzo dużo graczy, lepszym rozwiązaniem dla Cb będzie zainstalowanie pluginu typu IPcheck.

Opublikowano

1) uruchom logi servera

2) naciśnij CTRL + F ( o ile pracujesz na Chrome i masz dostęp w ogole do plików servera )

- po naciśnięciu CTRL + F w prawym górnym rogu pojawi ci się okienko

3) wklej IP do tego okienka

twoja przeglądarka od razu policzy WSZYSTKIE słowa oraz zaznaczy je kolorem w całem otwartej stronie...

dlatestu możesz sprawdzić coś takiego: TOBI TOBI TOBI

przeglądarka wyszuka też elementy oddzielone spacją więc jak każesz wyszukać coś co ma spacje i tak zostanie całość zaznaczona

dodatkowo masz możliwość przemieszczania się pomiędzy znalezionymi elementami a na pasku tym po prawej --->>>

który symbolizuje przesunięcie strony pojawią się zółte paski symbolizujące GDZIE znajduje się na stronie słowo z wyszukiwania

innym sposobem jeśli nie używasz Chrome jest pobranie N++ i wyszukanie tak samo wszystkiego...

moim zdaniem to najlepszy sposób ponieważ wyszukasz dosłownie każdego kto używał określonych przez ciebie znaków

no i wiadomo że nie daje gwarancji działania tego na innych przeglądarkach niż Chrome ^_^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...