Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre seriale na wakacje

m0u

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześć, poszukuje jakiś ciekawych seriali na wakacje.

Jestem w trakcie Breaking Bad (wolno mi idzie z braku czasu..) i zacznę Grę o Tron. Miałem chwilową fazę na suits, ale jednak jest zbyt monotonne.. Możecie coś polecić? Gatunek obojętny, rocznik obojętny, wszystko dowolnie. B)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Rok temu albo dwa oglądałem praktycznie w każdy dzień Dexter'a (prócz ostatniego sezonu bodajże). W tym roku (od 2 miesięcy) oglądam Zagubionych, w sumie to oglądałem, bo przestałem na 5 sezonie, jakoś mnie nie ciągnie zbytnio. Pewnie jak wrócę do serialu, to nie oderwę się od niego dopóki go nie obejrzę. Jeżeli nie oglądałeś żadnego z nich, to na pierwszym miejscu polecam Zagubionych. Może początkowe odcinki nie będą aż tak bardzo wciągające, lecz w połowie/pod koniec pierwszego sezonu poczujesz przygodę. 

Opublikowano

Dr. House swietny serial. White collar podoba mi się, ale nie wiem dlaczego nie moge usiasc i tego obejrzec

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

@Major727 nauczyciel chemii po 50-siątce dostaje raka i decyduje się na wytwarzanie metamfetaminy, aby zostawić rodzinie po sobie pieniądze, (kredyt, niepełnosprawny syn)
To główny wątek, reszty nie mówię.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Polecam "The Night Manager" 

Z*******y miniserial, z Hiddlestonem (Loki) i Lauriem (Dr. House) 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Na dłużej - Dexter, Homeland, Banshee. Na krócej - Mr. Robot, The Man in the High Castle, Colony. Jeśli lubisz sitcomy, to Family Guy, Futurama.

Opublikowano

Polecam serial : The Walking Dead

Aktualnie jest 6 sezonów.

Serial ten leci na bieżąco w telewizji na kanale : FOX w każdy poniedziałek.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Peaky Blinders, The 100, Daredevil, Lucifer, Narcos, Sherlock, Vikings

Peaky Blinders, The 100, Daredevil, Lucifer, Narcos, Sherlock, Vikings

Opublikowano

Lucifera polecę, tak żeby nie powielać GoT i Wikingów, to może Wersal jest fajny i Black Sails, jeśli lubi się historyczne ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...