Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lagami..

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj mam pewien problem, iż od wczoraj wywala mnie z serwera po pewnym czasie, dzisiaj już natomiast jak biję postacią to postać zastanawia się czy potworka uderzyć czy też nie, tak z 10 sekund zastanowienia.. ;p Problem z internetem to nie jest, 50 mb/s stałe. ;x Problem z komputerem również wątpię, uruchamiałem ponownie z 2 razy, stałe 65 fps. Postać oraz krzaczek się tak zastanawia, dziwnie potworki się pojawiają po zalogowaniu nie od razu a po pewnym czasie, wczoraj także jak mnie wywaliło z serwera to pisało, że postać jest zalogowana, zalogowałem na drugie konto, chciałem wbić na kanał a patrzę a tutaj "Konserwacja".. Nostale się sypie czy coś robią od wczoraj? Czy to tak tylko u mnie? :<

image.png

Opublikowano

@arturbemolxD Ciekawe, ciekawe, czyli po wypowiedzi sądzę, że u ciebie też tak jest? :P

PS: http://screenshot.sh/m3eM2WybHCI0m -Launcher się nawet zawiesza. :< (Po chwili jak się załaduje to da się odpalić grę, ale jak się odpali to tak jakby był ping serwerów z 3k.)

Ooo.. Teraz się nie załadowało: http://screenshot.sh/n8iN7gDcCScdA (Chyba jakiś atak robią.. -.-) Mają jaja na Gameforge dźwigać rękę.

image.png

Opublikowano

@arturbemolxD Ładuje ci się normalnie Launcher, wszystko? 

Oo.. No teraz też się załadowało wszystko poprawnie, logujemy do gry i sprawdzamy.

Teraz jest już wszystko Okey, musieli albo robić jakiś atak typu DDOS, albo coś z serwerami robili.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...