Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest nie tak z broniami sg i mg

weider91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napisze mi ktoś o co chodzi w grze , mianowicie dlaczego ludzie piszą np sg noob, albo mg noob i wywalają graczy? co to znaczy ? pozdrawiam

Opublikowano

Jest to bron majaca duze obrazenia w przypadku mg , bo mozna nia strzelac przez wiekszosc scian , a do tego ma prawie 100 ammo w magazynku.

Dlatego osoba uzywajaca mg jest noobem i nie posiada skilla , bo wystrzelac 100 ammo w kogos to nie sztuka.

Sg jest prawie jak k2 tylko szybkostrzelna i lepsze obrazenia , wiec tez jest dla noobow.

Nie chcesz byc noobem uzywaj k2/famas/hk417/g36c/xm8/aug itd. 

Opublikowano

czyli mg, to te bronie duże, które mają 75 magazynek? ale przecież k2 również stoi w miejscu jak się strzela, zero odrzutu, tylko w miarę wolno

Opublikowano

tylko ze jak w kogos strzelasz z k2 to celownik nie skacze mu jak by go prąd szarpał :D

Zapros kolege do gry i razem sprawdzcie niech on gra z MG a ty z k2 to zobaczysz.

Opublikowano

Trzeba zacząć od tego, że w tej grze ludzie płaczą z byle powodu. O ile narzekanie na MG ma jakieś uzasadnienie (odrzuca osobę ostrzeliwaną) to na całą resztę już NIE.

SG jest słabą bronią, która jedynie sprawdza się na bliskim i średnim dystansie, ale nie jest do niepokonania.

Graj czym chcesz (może staraj się jedynie unikać MG), gra ma sprawiać przyjemność Tobie, a nie innym graczom, którym minimalnie zwiększy się poziom gry to zaczną płakać.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Nie ważne czym grają inni, nigdy ich nie uważam, nie uważałem za "noobów". - Grałem SG, nie jest to broń, którą umiem grać, a niby jest dla graczy bez skilla.

Opublikowano

Nie mam zamiaru nawet grać tymi broniami, tym SG wgl mi się źle grało, miałem kiedyś z eventu, tym dużym klockiem też. Mam 3 bronie z eotech mianowicie m4a1, hk417 i famasa, choć nie ukrywam, że dostałem na 30 dni k2 eotech i najlepiej mi się gra własnie k2, dlatego, że celownik stoi w miejscu :D zero odrzutu super broń 

Opublikowano

Moim zdaniem noobskie są aby MG strzelasz w kogoś i caly celownik mu lata... A co do reszty to juz po prostu ludzie plączą jak im nie idzie wiele razy juz się spotkałem z takimi przypadkami ze ludzie wyzywali od famas noobow, k2 noobow itd...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to bron majaca duze obrazenia w przypadku mg , bo mozna nia strzelac przez wiekszosc scian , a do tego ma prawie 100 ammo w magazynku.

Dlatego osoba uzywajaca mg jest noobem i nie posiada skilla , bo wystrzelac 100 ammo w kogos to nie sztuka.

Sg jest prawie jak k2 tylko szybkostrzelna i lepsze obrazenia , wiec tez jest dla noobow.

Nie chcesz byc noobem uzywaj k2/famas/hk417/g36c/xm8/aug itd. 

A ja wole w ogóle sie nie słuchać takich przygłupów co tak ciągle piszą.. jakiś gościu też sie mnie ostatnio uczepił, bo używam p90 :D nie znoszę takiego hejtowania kogoś za to że używa konkretnej broni.. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

MG4 - duży rozrzut, ciężki, trzęsie się ekran przeciwnika podczas strzelania do niego z tego właśnie karabinu maszynowego, 75 ammo w magazynku, jest zakazana na ESL'u.

SG 551 trochę lepszy, ale to i tak słaba broń dla nowych graczy. Nie ma sensu, żeby ktoś z lvl'em 52+ grał tym, co do recoila druga wersja K2 - tylko większe obrażenia i szybkostrzelna, a co jeszcze... niedozwolona na ESL'u :D

Nie polecam kupować, grać broniami zakazanymi na ESL'u - po co komu nimi grać? :)

Opublikowano

MG4 - duży rozrzut, ciężki, trzęsie się ekran przeciwnika podczas strzelania do niego z tego właśnie karabinu maszynowego, 75 ammo w magazynku, jest zakazana na ESL'u.

SG 551 trochę lepszy, ale to i tak słaba broń dla nowych graczy. Nie ma sensu, żeby ktoś z lvl'em 52+ grał tym, co do recoila druga wersja K2 - tylko większe obrażenia i szybkostrzelna, a co jeszcze... niedozwolona na ESL'u :D

Nie polecam kupować, grać broniami zakazanymi na ESL'u - po co komu nimi grać? :)

Patrz na daty.

Temat zapomniany więc po co go wyciągać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...