Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] OVH czy Blazingfast?

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8a0d329b1ff042bfba8a661d83135d53.png           VS                    052187901ef44f3fb077507beaca9b55.png

W której firmie wybrać VPS pod serwer TeamSpeak? jak jest z atakami? 

Opublikowano

BlazingFast.io -

Z ovh będziesz miał problem dotyczący ustawienia prawidłowej konfiguracji Anty DDOSA>

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witam,

Wybierając te dwa hostingi to z tego bym nie wybrał ani jeden pod serwer Ts3. Jeżeli chcesz żeby twój serwer był stabilny to zachęcam do skorzystania z hostingu Hosteam. Jestem u nich już od ponad roku i ani razu mnie jeszcze nie zawiedli.. Dużo osób pisze że Blazingfast jest to dobry hosting etc, większość osób przekonało się na temat tego hostingu i wrócili z powrotem do Hosteam.

Opublikowano

Za tą cene polecam blazing nic innego. OVH jeżeli chodzi o VPS nic nie robi z atakami i jak kiedyś napisałem do nich żeby się z tym zrobili to odpowiedzieli mi że niestety ale nie mogą nic z tym zrobić. Blazzing w 90% radzi sobie z atakami :) 

Opublikowano

Za tą cene polecam blazing nic innego. OVH jeżeli chodzi o VPS nic nie robi z atakami i jak kiedyś napisałem do nich żeby się z tym zrobili to odpowiedzieli mi że niestety ale nie mogą nic z tym zrobić. Blazzing w 90% radzi sobie z atakami :)

OVH ma potencaj [VPS] jedynie pod aplikacje wykorzystujące protokoły TCP!

Jeżeli chciałbyś zakupić inny vps to polecam :

- gametris.com :)

Opublikowano

Miałem u nich serwer i szczerze nie polecam. Kontakt z supportem strasznie długi a jakość usług pozostawia wiele do życzenia.

(')(.)(;)

Opublikowano

Miałem u nich serwer i szczerze nie polecam. Kontakt z supportem strasznie długi a jakość usług pozostawia wiele do życzenia.

Można więcej informacji na prywatnej wiadomości?

Jeżeli nie pasuje gametris.com to może enderchest.pl, albo lvlup.pro ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Blazing nie obroni sie przed ddos - sprawdzalem

Ovh - Rowniez nie obroni sie przed ddos , nawet opcja pro. W ovh trzeba brac tylko serwer z gammy "game" z ochrona Layer3,4,7 inaczej padasz na jape

Hosteam - Wiadomo, najlepszy ale jesli by troche tych parametrow podniesli na maszynach od razu bym sie przeniosl.

Opublikowano

Opcja pro borni się jak najbardziej tylko ma opoznienie . A jesli chodzi o gametris jest on calkiem calkiem przyzwoity   

Opublikowano

Blazing nie obroni sie przed ddos - sprawdzalem

Ovh - Rowniez nie obroni sie przed ddos , nawet opcja pro. W ovh trzeba brac tylko serwer z gammy "game" z ochrona Layer3,4,7 inaczej padasz na jape

Hosteam - Wiadomo, najlepszy ale jesli by troche tych parametrow podniesli na maszynach od razu bym sie przeniosl.

Każdy tak poleca wszystkie hostingi a nie wiedzą co ruskie dedyki potrafią, 40 GB/s na ryjek Hosteam i pada, mimo tego, że nikt nie kupie Ci za 150$ dedyka/pakietu na streserze aby Ci zgasić serwery ale zdarzają się takowe osoby. Gdyby jeszcze Hosteam miał najnowsze procki to by mieli o wiele więcej klientów ... Bo co się da zrobić na tych przestarzałych i7 -.-

Opcja pro borni się jak najbardziej tylko ma opoznienie . A jesli chodzi o gametris jest on calkiem calkiem przyzwoity   

Gametris używa serwerów OVH Game w wersji z filtrami AntyDDoS PRO + do tego własne Junipery.

Blazingfast

Może coś więcej? Blazingfast padnie od 100-200mb/s i leży parę godzin, do tego jak włączysz permament moda to same filtry generują Ci po 10-15 pakietów.

Piszesz do blazinga to kotlet Ci odpisze, żeby przesłać tcpdumpa którego i tak Voxility nie przejrzy bo go nie dostaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...